Fogyni szeretnék ez hogyan lehetséges?
Én is sokat hiztam a nyáron. Lusták vagyunk, ennyi. :D
Majd a suliba tesiórán futtok, minden suliba hetente van minimum 5.
Ott biztos hamar lefogysz.
Fogyni kalóriahiányos állapottal lehet. Ez háromféleképpen valósítható meg:
1. Kevesebbet eszel.
2. Többet mozogsz. De sokkal többet! (Mondjuk 1 óra futás, vagy 2,5 óra gyaloglás minden nap.)
3. A fenti kettő keveréke.
Nos nálam a bevált recept:
Napi ötszöri étkezés, hogy pörögjön az anyagcsere (ez az egyik kulcs a fogyáshoz)!
Számold ki a fogyáshoz szükséges napi kalória szükségleted:
...hanyagold a gyorsan felszívódó szénhidrátokat és a cukrot minden formában (mindenféle liszt, rizs, krumpli, mindenféle cukor).
Délután én már a bab, kukorica, lencse és héjas cuccokat is hanyagolom.
Ami mehet ezerrel: mindenféle egyéb zöldség, brokkoli, karfiol, gomba, cukkini, salátafélék
Sovány húsok, mint csirkemell, tengeri hal
Tejtermékek közül a kemény sajtok (pl. trapista), a sovány túró, tejföl, natúr kefír, joghurt
Zabkása mehet minden reggelire (kb. 60 gramm, vízzel felöntve, 2 percre bevágva a mikróba)
Lehet édesíteni egy kis stevia-val mehet rá egy kis sovány tej + fahéj és akkor már tényleg nagyon finom lesz.
24. héten kezdtem a fogyókúrát (208.06.01-én) és most tartok 7 kiló mínusznál (volt benne 2 hét nyaralás is, amikor fogyás helyett híztam 2 kilót, anélkül szerintem simán meglett volna a 10 kiló minusz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!