Hogyan tudnék fogyni? Mit mozogjak? Mit egyek? Kollégista vagyok szóval nem egyszerű.
A kollégiumi életben nincs sok idő hiszen a tanulószoba este fél hétkor ér véget. (16:10-18:20)
És a vacsora pedig 18:30-kor van. Szóval kb. 19:00-21:00 vagyok szabad elfoglaltságon.
170cm magas vagyok 89kg-val. Szóval minimum 10 kg le kéne adnom de a legjobb lenne -20kg.
Szerencsémre nem látszik meg annyira vagyis hát viszonylag egyenletesen osztódik el rajtam a zsír de azért van hasam is és a combom se kicsi. Ez a két problémás hely van. Meg is milyen tornával/sporttal tudnám ezeket a részeket helyre rakni illetve hogy milyen étrend lenne a legideálisabb?
benti tornára mennyire van lehetőséged? zavarnának a szobatársaid? ha nem, akkor mindeképp ajánlom a jógát (vagy valami hasonló tornát). netről is szuperül lehet informálódni ezügyben.
ha nem riaszt el a hideg, akkor futás. bár én ezt azért nem szeretem, mert kisvárosban lakok, és sokszor találkozok ismerősökkel, és ez kissé zavaró...
én úszni szoktam járni. ez is egyéni sport, szóval csak tőled függ, hogy mikor mész el. és gondolom azért a legtöbb úszoda 21:00 óra előtt nem zár be.
A futás ami a legmesszebb áll tőlem. De ha ez tényleg segít megpróbálkozom vele.
Reggelire általában 1-2 szendvics (zsemle vagy kenyér, illetve teavaj és valami felvágott)
Az ebéd pedig valami leves illetve még valami tészta vagy főzelék de ez a menütől függ persze
Vacsora pedig szinten változó de kb. hasonló feloszlású mint az ebéd tehát főt ételt leves nélkül persze.
Az ebéd és a vacsora közben szoktam enni valami péksütit.
Tudom nem a legjobb választás.
Benti tornára van lehetőség, megtudom beszelni szóba társaimal a dolgokat.
Kosarazni szeretek de nincs kivel sajnos.
Illetve valami étkezések kapcsolatos tanács?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!