Hogy tudnék fogyni 10 kg-ot?
Még gimibe járok .165 cm vagyok és 67 kg .
Nem érzem így jól magam egyelatalan így , ezért szeretnék 10 kilót lefogyni , persze tartósan . Mit ajánlotok?
Azt már próbàltam pl. hogy 6 után nem eszek , meg hogy nem eszek szénhidratos cuccokat , de aztán olyan falàsroham jött rám .Bocsi , ha van helyesírási hiba !
Nem mindenkinek való a szénhidrátszegény étrend, bár nem tudom, hogy mivel próbálkoztál, napi 100 vagy 10 grammal, nem mindegy, de van, akinek még a 100 is kevés, másnak pedig szörnyen sok, csak éhes lesz tőle. Nem is egyformák a szénhidrátok, ugye, tapasztald ki, neked melyik étel laktató s jóleső, persze a tápanyagtartalom is fontos.
A 6 után evés önmagában értelmetlen, de ha neked ez a megszorítás teszi lehetővé a jóllakott fogyást, OK. Ha így éhezel este, akkor inkább változtass valamit.
Egy jó, személyre szabott étrendre lenne szükséged, megfelelő mennyiségű mozgással. Röviden: életmódváltás.
Nem létezik életmód, ami mindenkinek beválik, némi finomhangolás bizonyára kell, de van, akinek erősen szembe kell mennie a tipikus elvekkel, mert egyszerűen úgy működik. Van pár emberi igény (pl. kell bizonyos mennyiségű fehérje és zsír, sokféle mikrotápanyag, ott van az energiamegmaradás törvénye), de ezeken túl csak kismillió igaznak tartott szabályt láttam, ami sokakra egyáltalán nem igaz, sokszor pont az ellenkezője az igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!