Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges? Bővebben lent

Lehetséges? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Sziasztok épp fogyókúrűzok sportolok és az étkezéssel úgy vagyok hogy csak akkor eszem amikor éhes vagyok.Egy nap alatt 1 kilógrammot fogytam tegnap kezdtem. Ez fajulhat koplalássá is vagy nem zsírt hanem izmot vonhat le?Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 23. 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha edzel, nem fogsz izmot veszíteni. =)
2010. jún. 23. 23:32
 2/2 anonim ***** válasza:
dehogynem fog...edzés közben is izmot fogsz égetni, mivel nem lesz elég szénhidrát a szervezetedben, amit égessen és elég fehérje, amiből izmot építsen...itt nem arra gondolok, h ha fehérjét eszel, akkor hatalmas izmaid lesznek, de az izom leépül magától, megtartásához elég sok fehérje szükséges...naponta inkább egyél 5x keveset, sok gyümölccsel és zöldséggel, sovány húsokat fogyassz, natúr joghurtot...és hagy el a fehér kenyeret, helyette telj. kiőrlésű pékárukat fogyassz mondjuk reggelire. szerintem ha ennyit megteszel, akkor nem lesz baj. ha minden áron édességet akarsz enni, egyél meg egy gyümit. ha nagyon nem bírod, inkább egyél müzliszeletet, az még mindig nem olyan durva mint a sütik vagy a csokik...szal hajrá, és ne koplalj
2010. jún. 24. 08:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!