Ettem ma 8 db virslit 1 szelet kenyérrel. Ez hány kcal lehetett?
Szerencsétlen kérdező azt szerette volna megtudni, hány kcal van abban, amit evett, és nem azt, hogy kinek mi a véleménye róla. Okoskodni könnyű annak, akinek nem kell odafigyelni a kalóriákra.
Rég tetted fel a kérdésed, remélem, azóta találtál kalóriatáblázatot a neten. :)
de idióta vagy te itt felettem. mi az anyádtól halna bele valaki a virslibe?
elszomorító hogy mennyi rosszindulatú hülye van ebben az országban
a srác megkérdezte hány kcal van 8db virsliben erre már megölnétek
szerezzetek egy életet jobb lesz
de ráadásul szó se volt arról hogy mindennap ezt eszi egyfolytába, lehet 2 éve most fordult elö elöször hogy virslit evett. hát ugy kb ezért ilyen hulladék szemétdomb ez az ország, mert mindenkinek a saját szemete a legszebb és a többi szar, söt minden más szar, a mi mentalitásunk a legjobb és legtökéletesebb. kb azért lehet megélni 47kból. meg 20ból.gáz.
visszatérve, 8x90+kb1000 , szal olyan 7-800 kalória ez.
nem mellesleg ha ezt spec ebédre ette, akkor kétlem hogy egy 35 kilós tinilány vagy modell a kérdezö, eböl kiindulva az 1000-1500 kalória még böven meg lehet ugy kb 2 zsák almából...de ehet még 6 banánt is akár, sőt még 5 zsömlét is ehet szalámival 160x5 speciel.. de nyilván minden, és mindenki szar, és az előitélet már akkor megszületett a virsliröl , az étekéséröl , meg ugy róla.ja és hogy a virsli szemét.
ny i s s á t o k k i a sz e m e t e k e t é s n ő j j e t e k f e l!.-_-
ja én is most ettem 4et 2 szelet kenyérrelmajonézzel. plusz ma még banánt is , és csirkemelles szenyót is. és még mindig 1000 kalória alatt vagyok a mai nappal (és 10kilóval könyebben mint egy hónapja). szal LOL.
vrsli 300kcal
kenyer 260kcal
osszesen 560kcal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!