Ez így hány kcal lehetett? (alkoholos ital)
3 x 2 dl vodka + fél liter energiaital. Ezt összekevertük, és hárman megittuk, tehát kb a harmadát ittam én.
+ 2x 2 dl vodka + 1,5 liter narancsos üdítő összekeverve, ebből kb 3 kortyot ittam.
Kb hány kcal lehetett ez? Az is elég, ha megmondjátok, hogy a 2 ital összesen mennyi kcal, és én akkor kb-ra kiszámolom.
Amúgy jól bírom az alkoholt, de ezt éjfél körül ittam, és délután 2kor ettem utoljára, tehát totál éhgyomorra és hát kicsit berúgtam... 3x hánytam, és nem tudom eldönteni, hogy akkor vajon az összes alkohol kiürült a gyomromból a hányásnak köszönhetően?
google: vodka kcal, energiaital (márka szerint) kcal stb.
ugye, milyen egyszerű?;)
Te még mindíg részeg vagy? Milyen egy kérdés már az hogy 700kalóriányi pia helyes lehet e?
Mikoe elhíztál akkor egyszeri piálástól szedted fel a klóidat?Ugye nem... Hanem a FOLYAMATOS zabálástól.
Úgyhogy ne sz@rj be ennyitől nem hízol vissza -.-
Már ne haragudj, nem vagyok egy nagy dagadék, nem zabáltam folyamatosan.
54-55 kg vagyok, és 166-167 cm...
Nem azt kérdeztem, hogy a PIA helyes lehet-e, hanem, hogy jól számoltam-e ki!!
Tudom, hogy ez nagy semmi volt, már leírtam. Nem mindenki egyforma, engem úgylátszik éhgyomorra nagyon megfog, mikor ettem előtte, nagyon jól bírtam.
Köszönöm a válaszod, te adtad a legnormálisabb választ. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!