Ettem ma 8 db virslit 1 szelet kenyérrel. Ez hány kcal lehetett?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 22:02
1/16 anonim válasza:
500 kcal gratula a koplaláshoz...nem elég, hogy nem eszel eleget, még az is szar amit ettél
2/16 A kérdező kommentje:
Miért, mi a baj vele?
2010. jún. 23. 22:32
3/16 anonim válasza:
hát miből készül a virsli? szemétből... mint ahogy a párizsi meg a sonkák szégyene...
inkább ettél volna bőségesen:
zöldséget-gyümölcsöt
fehérjét: sovány húsok, tejtermékek (virsli helyett:P)
és az egyhangú kenyér helyett mehet tészta/burgonya is!
ne koplalj, hanem kezdj el sportolni!
a koplalás nem fog megtanítani arra, h hogyan táplálkozz helyesen. egyből visszaszedsz mindent, akár többszörösére.
4/16 anonim válasza:
egyet kell értenem az előttem szólóval... én is koplaltam, hamar lefogytam, de vissza is jött...elkezdtem sportolni, és naponta 5x 6x ettem, kicsit lassabban, de szépen kezdtek leperegni a kilók..és még egészséges is maradtam...és ehetek mindent már..csak módjával
5/16 anonim válasza:
mérd meg hogy hány gramm a kaj amit bezabáltál,és mérj le annyi tic tac ot amennyi a kapott érték,és számold ösze mennyi tic tacod van majd ezt szorozd be 2 vel(mert ugye a tic tac az 2 kalória)és megkapod mennyi kalóriát sikerült bezabálnod te szerencsétlen
6/16 anonim válasza:
23:02 téged meg honnan szalajtottak??? mi ez a tic-tacos szarság?
7/16 anonim válasza:
mer egy szem tic tac ba csak 2 kalória van simán kilehet igy is számolni te ész....:D
8/16 anonim válasza:
Valamihez tényleg viszonyítani kell. Vagy akár a neten beirod a googléba, hogy kaloria tábla, vagy a virsli kaloria tartalma szerintem kiadja.
9/16 anonim válasza:
00:05 ezek szerint 100 g akármi az pontosan 100g tiktaknak megfelelő kalória? akkor végül is tök mindegy, hogy 100g zsírt vagy 100g salátát eszünk ugye, te észlény :D :D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!