Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túl jó az étvágytam, ez baj?

Túl jó az étvágytam, ez baj?

Figyelt kérdés

És nem vagyok anorex-bulémiás lány, 45 kilóval

Szuper az étvágyam, imádok új kajákat próbálni, most is mindjárt érkezik a pizza ( mert ma anyumnak nincs ideje főzni ) és én csinálom hozzá a paradicsomszószt :-D

Mit csináljak, ha mindig jó étvágyam van és szeretek ENNI ?

2010. jún. 23. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:

egyél és sportolj ;)

45 kg-osan meg gebe vagy, hacsak nem max 152 cm-es vagy vagy 11 éves

2010. jún. 23. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmit. Élvezd, hogy azt ehetsz amit akarsz és nem gyarapítod a sanyarú sorsú nők táborát akik a levegőtől is híznak.

Én szívesen lennék a helyedben.

2010. jún. 23. 12:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Félreértettétek , NEM vagyok 45 kilós, épp ezt akartam hangsúlyozni ! ( xD )

Nameg azt, hogy ennek ellenére, mármint hogy nem vagyok sovány, mégsem szeretném sanyargatni magam ,mert jó az étvágyam

2010. jún. 23. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? Le akarsz így fogyni?
2010. jún. 23. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy túlsúlyos, akkor nem baj. Bár ez esetben sem ártana megnézni, mit eszel, mert a sok szénhidráttól előbb-utóbb elhízol. Ha már elhíztál, az baj, mert az növeli számos betegség kialakulásának a lehetőségét.

Az anorexia és a kövérség között van egy széles sáv, amit egészségesnek hívunk. Azt kéne megcélozni.

2010. jún. 23. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:
a sport nem fog megártani, bármilyen is az alakod ;) amúgy magasságod és a testtömeged mennyi? ;)
2010. jún. 23. 15:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!