Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért buták az emberek és...

Miért buták az emberek és miért akarnak mindenféle fogyókúrákat csinálni?

Figyelt kérdés

Ezeknek mind az a vége, hogy vagy nem fogynak semmit, vagy visszahiznak utánna.

Pedig a titok nagyon egyszerű: kevesebb kaja, több mozgás. Igy heti fél-egy kilót lehet fogyni tartósan és egészségesen. Miért akarnak havi 10 kilókat fogyni? Hiszen hizni sem egy hónap alatt hiztak meg?

Én 106-ról fogytam le 67-re három év alatt. És ezt már több éve tartom.

2008. nov. 4. 14:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akaraterohiany (megallni hogy nem kajalunk minent ossze) es lustasag (hogy felvegyuk a sport cipot es fussunk, vagy biciklizzunk stb)

Szerinem ez a ketto dolog a ludas.

A csapbol is ezek a fogyi reklamok folynak a jo alaku nokkel, ffi-akkal, de az nincs odairva, hogy napi hany orat sportolnak ezek a nok es ffi-ak!

De azert nem csak a csoda dietakban hisznek az emberek, en meg azon szoktam kiakadni amikor a kismamaknak es kisbabaknak ajanlott millio tea, homeopatias bogyokat beszedik es megisszak, es utana pedig kerdezik hogy miert nincs tejuk, meg miert kell csaszarozni, amikor megittam a teat...meg a sok hasonlo kerdes a csoda dolgok miatt.

Ugyhogy jok a reklamok, az emberek pedig hiszekenyek.

2008. nov. 4. 19:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Én sem tartom jónak ezeket a csodadiétákat, de valahol mégis hinni kell valamiben. Most nem a 1hét alatt 5kilós fogyókúrákról beszélek, de pl a 90napos is olyan, hogy elhiszi az ember, hogyha így különválasztva étkezik akkor fogyni fog, pedig tudományos magyarázata nincs ennek. De ha már hisz benne nem is eszik olyan sokat és mégis fog fogyni.
2008. nov. 5. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!