Nagyon gáz ha a diétámba beiktatok 3-4 havonta pár napot amikor elengedem magam és eszek csokit meg mindenféle rossz dolgokat?
Szia!
elsőnek is nincs rossz dolgok-ezt nem így kell felfogni
másodszorra pedig szerintem tök felesleges, 4 hónapig megvonod magadtól utána meg sokat eszel mert tudod hoyg szabad
inkább iktass be 2-3 naponta valami kis finomságot, és így nem fogsz vágyódni utána csak pl válaszd a a "jobb" dolgokat ha már így fogalmaztál pl
puding-szója/rizstej, alacsony zsírtartalmú tej+édesítő/nádcukor/stevia, pudingpor
palacsinta zabpehelyből sütve+bele finom túrós-mazsolás-fahéjas töltelék édesítővel avgy egy kis mézzel
2-3 kocka étcsoki ebéd utána
joghurt kikeverve gyümölccsel, túróval, fahéjjal, kókuszreszelékkel
túrós, gyümölcsös sütik zabpehelyből
túrókrém kis mézzel/diétás lekvár/édesítő6stevia stb.. gyümölccsel vagy leöntve étcsokival
étcsoki mártott alma, banán,
pizza tk lisztből, sok zöldséggel, tojással, csirkével/hallal, sováyn sajttal
1-1 szelet csokit/túrórudit is ehetsz de csinálhatsz te magadnak is
étcsokiba márott korpovit keksz nagyon finom, de eheted mézzel/lekvárral is nagyon finom
dió mézbe forgatva isteni
túrógombóc zabpehelybe forgatva fahéjas joghurttal leöntve pl ebédre
tejberizs/ricskoch gyümölccsel, kakaóval
Én is úgy csinálom, mint az első.
Viszont van, hogy hétköznapokon is eszem csokit (Kinder termékeket, mivel összehasonlítottam, kevesebb kcal van benne, mint a többi csokiban), ez kb 7-14 g szénhidrátot jelent (attól függ, melyik), és 3-8 g zsírt. Általában 40-45 g zsírt, 135-155 szénhidrátot, és 100 g fehérjét eszem egy nap hétközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!