Hogyan fogyjak, mindenféle szerek nélkül? (Többi lent)
Az egyetlen sport amit űzök az a lovaglás, minden nap. Más sportot nem akarok, egyébként mióta lovagolok többet fogytam mint a kajakozással. De nem elég csak a mozgás. Nem vagyok kövér, 159 cm/ 52 kg. Sztem ez nem sok. De mégis úgy érzem ha kicsit csinosabb lennék az jobb lenne. Szóval az étrendembe mit csináljak? Nem úgy értem hogy drasztikusan vegyem vissza az étrendemet tiszta zsírszegény kajákra, meg hasonlókra. Hanem hogy miket egyek és miket ne?! :) Előre is köszönöm a válaszokat!
14/ L
Vacsorára minél könnyebb dolgokat, és minél előbb!
Minél előbb vacsorázol, annál jobb. Figyeld majd meg egyszer, hogy ha még mondjuk délelőtt meg délben tele is eszed magad, de vacsorára semmit, vagy tényleg minimálisat eszel, másnap nem fogsz hízni, sőt, még a fogyás is beindul majd.
Ne hallgass azokra, akik lebeszélnek a reggeli és ebéd fogyasztásról! Az KELL!
Van a mondás, hogy: Reggelizz úgy, mint a király, ebédelj úgy,m int a polgár, és vacsorázz úgy, mint a koldus.
A régiek tudták ennek a jelentését. Nem is volt kövér ember, pedig kenyeret, szalonnát, kolbászt, ilyesmiket ettek, nem volt teljes kiőrlésű kutyafüle meg diétás keksz, kóla, meg egyéb ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!