Hogyan fogyjak le FENÉKRŐL mindenféle fogyasztószerek nélkül? 16/L
Egyáltalán nem vagyok kövér (168cm és 50kg), de a fenekem a vékony derekamhoz képest hatalmas és nagyon nagyon zavar :SSS
Melyik az a sportág,amivel a leghatékonyabban tudom formálni a fenekem? éss ezen kívül mit tehetnék még hogy kisebb legyen? =((
fel kéne ébredni Alize, csodaország a fejedben van.
nincsenek fogyasztó szerek.
nincsen helyi zsírégetés.
nincsen formásodás és fogyás egyszerre.
döntsd el mit akarsz, utána akár segíteni is tudunk..
Lecsapod egy bárddal a felesleget.
Másképp nem tudsz csak fenékből fogyni.
Aczélnak üzenem hogy külön kiemeltem hogy fogyasztószerek NÉLKÜL...nem vagyok hülye hogy ilyeneket használjak vagy hogy koplaljak.
Én csak egy megfelelő gyakorlatot szeretnék amivel kisebb és kerekebb lesz a fenekem és nem ilyen széles.
az utolsónak pedig:
háhá ez jó:DDD...lehet a bárd lesz a megoldás.xDDDD
na, pl. egy bárd szép dalokat énekelhetne neked.
én megjegyeztem, hogy ilyenek nem léteznek. fölösleges leírnod, hogy Te meg nem használnál ilyeneket.
tömegnövelő étrend, és kitörések, guggolások. ha érdekel jobban, akkor linkelhetek oldalt, ha meg nagyon komolyan gondolod olcsón személyre szabott étrendet és edzéstervet tervezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!