Hogy fogyjak le? Mindenféle ötletet szívesen fogadok!
Sziasztok!
Eddig is voltak gondjaim az alakommal,bár mások szerint jó az alakom.Persze itt-ott van egy felesleg.Szerintem viszon helyenként elég sok...Pl.:a hasamat utálom,olyan nagy:(
Na szóval a jövő évi fogadalmam az lesz,hogy kihozom magamból a maximumot(nem csak alak területén).Ráadásul most így karácsony környékén annyi féle finom kaja van,hogy lehetetlen nem hízni az ünnepek alatt.Eddig 160cm és 53-54kg voltam,most pedig 58kg vagyok:'(
Ez rengeteg...utálom a testem!
Elhatároztam,hogy jövőre egyszerre figyelek a táplálkozásra és mozgok,hogy fogyjak és szebb legyen a bőröm.
Ebben kérnék tanácsokat!
Én ezekre gondoltam:
-fehérkenyér helyett barna kenyér és a napi kb. 2szelet helyett,max. 1szelet.
-édesség,chips stb. egyáltalán nem.Ha rágcsálnék valamit akkor zöldség vagy gyümölcs.
-vizet és gyógyteát(ízesítés nélkül),esetleg frissen facsart gyümölcslét iszok.
Főttétel ugyanaz lesz,mint a többieknek,hiszen nem megoldható,hogy kétféle étel legyen miattam.Természetesen ha pl.:pörkölt tésztával a menü,akkor abból csak keveset eszek.
Illetve mozgás terén kocogásra gondoltam és itthon tornáznék.Ez mellett hetente 90perc tesi óra és másfél óra kézi edzésem van(néha edzőmeccs).
Szeretnék 50-52kg-ra lefogyni,hogy jól érezzem magam a bőrömben.
Ez jó lesz?Ti mit változtatnátok rajta?Mit ajánlotok?
15/L
Elárulom a titkot, többet kell sz@rni, mint enni.
Tuti a fogyás! :)
én 163 cm vagyok és 62 kg, mégis sokan azt mondják, hogy jó alakom van. Én sem szeretem túlzottan a testemet, belekezdtem egy 90 napos diétába, és amikor lehetőségem adódik rá, akkor mozgok. Egyáltalán nem szar kajákat eszik az ember, sőőt igenis finomak és laktatóak. Ma keményítő napom van, és annyi sok a süti itthon, hogy lehetetlen nem bűnözni. Viszont ilyenkor azt csinálom, hogy bekapok egy falatot, ízlelgetem, majd kiköpöm :$
Nem lennék képes meghánytatni magam, viszont nem akarom tönkretenni azt, amit eddig elértem egy zabálással.
És igyál sokat! Nálam mindig van egy 1,5 l-es ásványvizes palack, így iszok ha kell, ha nem ;)
Előzőek: legyél szíves, nézzél már kicsit utána, mit teszel magaddal, köszi. Keményítőnap... röhejes.
Ha most kezdtél bele, akkor nyilvánvaló, hogy nem érzed úgy, hogy unalmas kajákat eszel, de ha már a harmadik hónapban fogsz járni (persze a legtöbben el se jutnak idáig, annyira kibírhatatlan már akkor), akkor majd rá fogsz jönni, hogy mekkora baromság beskatulyázni magad, ahelyett, hogy normális és egészséges dolgokat ennél, és mellette mozognál. Ehelyett inkább követsz egy képtelen diétát és elhiszed, hogy működik.
És tényleg működik, mert a diéta lényege az, hogy különválasztja a tápanyagtípusokat, így valamelyikből valamelyik nap hiány lesz. Tudod, mi történik akkor, ha valamiből hiány van? A szervezeted elkezd lebontani valamit. Ez részben ugyan zsír, de a zsírben kevés tápanyag raktározódik el, ezért egy idő után elkezdi szépen lebontani az izmaidat is. Így a diéta végére igaz, hogy kevesebbet fog mutatni a mérleg, de hónapok alatt visszahízhatod az egészet, az viszont már zsírra fog menni. Ugyanaz történik, mintha éheztetnéd magad, csak eszel.
Kevesebb izommal pedig már nehezebb lesz a fogyás, ha úgy döntesz, mégegyszer belekezdesz. Sok sikert.
Szerintem, ha ezt be tudod tartani, fog használni. Nem látom túl drasztikusnak, viszont így is azért kell hozzá akaraterő, sok sikert!
Ui: Én 15 évesen hasonló helyzetben voltam, fogyóztam, és azt a hibát követtem el, hogy reggel nem ettem. Fájt tőle a fejem, szédültem, nem tudtam koncentrálni.
Bár este nehezebb megállni, hogy ne egyen az ember, mégis sokkal egészségesebb és hatásosabb is, lényeg, hogy délelőtt mindenképp egyél valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!