MÁV Kórházban fogok szülni, mit kell bevinni magammal, esetleg szülésznőt lehet választani? Ha van nevetek azt is szívesen fogadom, valamint mindenféle hasznos tanácsot.
Szia
Én májusban szültem ott,nem lehet választani szülésznőt,de aki nekem segített nagyon rendes volt (mai napig szégyellem hogy még a nevét sem tudom). Amiket az előttem szóló írt azok valóben mind kellenek és hasznosak,én szőlőcukrot vittem a szülőszobára,de javarészt a párom ette meg.
Legyen nálad mindig innivaló,hogy bőven tudjál folyadékot fogyasztani.
Annyi,hoyg bár akkor már majdnem nyár volt, irtó meleg volt a kórteremben,rólam folyton szakadt a víz,így egy nap több hálóinget is elhasználtam.
+ vigyél szoptatós melltartót is melltartóbetéttel.
Az előzőekhez még annyit, hogy tisztasági cuccokat, wc papír, meg hasonlók mindenképp vigyél, nem árt valami tisztító kendőt is vinni. :) Textil pelust is vihetsz a kicsinek, mert csak egyet adnak. :)
Poharat és evőeszközt se felejtsd otthon :)szalvéta, kistányér meg hasonlók :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Még egy kérdésem lenne: házassági anyakönyvi kivonattal mi a helyzet? Én négy éve szültem az Uzsokiban ott az eredetit elfogadták.
Első hozzászóló: én is streptococcus pozitív vagyok, vagyis a terhességem alatt már vagy kb 4x kijött :(
Ti melyik orvosnál szültetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!