Hol lehet szülésznőt felfogadni?
Még nem vagyok terhes, de már informálódom a témában.:)
Nem teljesen világos, hogy hogy megy ez a fogadott szülésznővel és orvossal. Ha pl. nekem van egy nőgyógyászom ő is jelen lesz a szülésnél gondolom, vagy ez sem magától értetődő? És a szülésznőt is külön meg kell keresni, hogy én nála szeretnék szülni? Hálás lennék, ha valaki leírná ezt a folyamatot!:)
Szerintem a szülésznő fontosabb mint az orvos. Bemész a kórházba,megmondod,hogy meg szeretnéd nézni aszülőszobákat ésmegismerkedni a szülésznőkkel. és választassz.
Az orvosodhoz járhatsz a terhesség alatt,de nem kell, hogy nála szülj. Ha van szülésznőd,akkor ő ugyanúgy bevisz a szobába és odarugdos egy orvost, ha szükséges. De úgyis ő van veled végig a vajudáskor.
Ahaaaa...és ha én beállítok a kórházba, hogy szeretném megismerni a szülésznőket, akkor nem fognak elküldeni melegebb éghajlatra, hogy van nekik jobb dolguk is?
És a terhesség alatt nem kell a nőgyógyászomhoz járni? És ebben az esetben nem lesz automatikusan az, hogy ott lesz a szülésnél?
Lehet hülyeségeket kérdezek, de még sosem szültem és szeretnék felvilágosulni.:)
A terhesség alatt jársz orvoshoz, de ő csak akkor lesz ott szülésnél,ha "fölfogadod".
Nyugodtan bemehetsz a korházba megnézni a szülőszobákat,kiválasztani hogy szeretnél szülni, és választani szülésznőt.
Szia!
Pop Andrea Doktornőt és Bőröndi Zsuzsa szülésznőt tiszta szívből tudom ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!