Nem járok rosszul ha a II. Sz. Klinikán nem választok szülésznőt?
Orvosom van.A férjem szerint felesleges lenne szülésznőt is külön fogadni.
Tapasztalatok?
szerintem a szülésznő fontosabb mint az orvos.
Inkább azt kellett volna fogadnod.
Van dokim.Muszáj, mert veszélyeztetett vagyok.
Az érdekelne hogy ugye a Klinikán csupa jó szülésznők vannak?
Akit ajánlott a dokim, megkérdeztem a tarifáját.Nagyon húzós lenne így táppénz mellett összegyűjtenem akkora összeget.
Szia!
Mintha csak én kérdeztem volna :)
Dokim nekem is van, veszélyeztetett vagyok, így természetes, hogy ő lesz ott a szülésnél.
A szülésznő kérdéses.
Szeretném azt akivel már 2x szültünk, de már nagyon drága...
Szóval azt hiszem kezet foghatunk :)
Segíteni nem tudok sajnos :(
33 hkm
Sztem a szülésznő uolyan fontos, mint az orvos! Ugyanis ő van veled végig a vajúdás alatt,a doki csak a kitolásnál. Rengeteget segít, ha van fogadott szülésznőd, és normális veled. Pl. a 2es klinikán van egy szülésznő, akit mindenki istenít h milyen rendes-HA MEG VAN FOGADVA...én egyszer bekerültem a vajúdóba, de még nem szülni, csak ctgre, és iszonyú bunkó volt.
Én februárban szültem ott, és nem bántam meg, h választottam szülésznőt is. Nem is mertem vna anélkül szülni.
Szia!
Szerintem a szülésznő is nagyon fontos,úgyis ő lesz Veled,ő fog támogatni.Tigyi Zsuzsit tudom ajánlani,nagyon kedves,aranyos,profi szülésznő.
Igen, Tigyi Zsuzsi aranyos, kedves és hozzáértő, DE 50.000 Ft-ot KÉR!!!
:(
Hát igen.A Zsuzsit kérdeztem mi a tarifája.
Akkor nem tudom mi legyen.Lehet, hogy kiírom kérdésbe kit ajánlanak aki olcsóbb.
Szia!
Valóban nem "olcsó" Zsuzsi,de cserébe bármikor számíthatsz rá,ott van mellettem végig,és nem csak szülés alatt.
Tudok olyan szülésznőt a Sote 2-n,aki a felét sem kérte a szülésért,mégis az utolsó 10 percre ért be,utána rá sem nézett a kismamára.Nekem olyan szülésem volt,hogy abszolút jó kedvel gondolok rá,és mégegyszer is Zsuzsit választanám.Nem utolsó sorban gátvédelemmel szültem,amiért szintén örök hála neki.
Félre ne értsd,nem mondom,hogy olcsó,sőt!!Ha gondolod körbekérdezgetek holnap a játszótér a barátnőknél,mert többen is ott szültek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!