Edzéstervet mondanátok otthonra? Van kettő egykezes 15 kilós súlyzóm+ egy húzódzkodóm.
A hét minden napján ráérek edzeni, de csak itthon. Szóval au izomtomeget szeretném növelni. Gondolom lehet a kézi súlyzókkal lábra is edzeni meg hasonlók. Csak nem tudom hogyan osszam be egy hétre a dolgokat. Egy komplett 5 napos edzéstervre lenne szükségem, külön izomcsoportokra, ezekkel az eszközökkel, plusz, ha nagyon szükséges beszerezni dolgokat, akkor úgy edzéstervet. Amit szerintetek nagyon nagy szükség lenne megvenni. Fekvenyomó pad mondhatni van, találtam itthon. Megköszönném, nagy segítség lenne.
18f 181cm, 76 kg
Saját testsúlyos edzés? Pár súlyzós is mehet, csak tapasztald ki, hogy mely gyakorlatokhoz kell neked pont 15 kilós súly, igaz, ez hamar meg fog változni, kezdőként azért elég hamar emelünk a súlyokon.
Nekem némelyik gyakorlathoz tízszer akkora súly kell s a fele súly már bemelegítésre se elég, annyira nem érzem. Ez a normális, nem bicepszezhetsz s pláne nem oldalemelhetsz annyival, amennyivel guggolsz. A fix súlyzók nem képesek sokra önmagukban.
Összesen a kettő 30 kiló, vagyis egyenként 15 kiló, úgy értettem.
Ezekkel egyenként 7-8 ismétlést tudok bicepszre. Fekve meg 14-15 megy. De elfáradtam már. Mert már két hete edzek. Bár nem azért fáradtak, csak most edzés végén bírtam ennyit megcsinálni velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!