Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez nagyon sok lenne?

Ez nagyon sok lenne?

Figyelt kérdés

ma ettem egy tál chocapicot és egy szelet tortát. ez kb 5oo kaloria nem? ha most megennék még 1 fagyasztottpizzát az sok lenne?:D az ugy kb mennyi kaloria?:D csak mer fogyni szeretnék, de éhes vok. nem olyan nagy az a pizza:D 174cm/56kg 16l

köszi a válaszokat!:)

2010. jún. 21. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
174 cm/56 kg hová akarsz fogyni??? ha meg fogyni akarsz miért édességet eszel? az 500 kcal meg koplalás...a pizza meg fagyottan szar
2010. jún. 21. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:

te. beteg. vagy.

AGYILAG!

1. fogyózni akarsz mikor nemkéne

2. értelmetlen kajákat eszel (bár tudom hogy ez néha jó, én is imádom az ilyeneket, de akkor nem teszek fel ilyen debil krédést mgé csak magamban sem)

2010. jún. 21. 19:48
 3/3 A kérdező kommentje:

igen fogyni akarok 5 kilot ezvan:)

a torta csak azért mert vendégséből marad amugy nem szoktam ilyet zabálni. chocapic tudtommal nemhizlal annyira.. egyenlő a csokis müzlivel kb. a pizzát valszeg nem fagyottan eszem ezzel csak azt akartam jelezni h nem pizzériás bazinagy pizza hanem kisebb bolti-fagyasztott-műpizza. demind1.azérkösz

2010. jún. 21. 23:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!