Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok fogyni?

Miért nem tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Fél év alatt lefogytam 14 kg-mot, normális, 1200 kcalos étrenddel, most 50 kg vagyok és több egyszerűen nem megy, sőt még híztam is pár dekát... Pedig 43 kg volt a célom. Csökkentsem a kalória mennyiségeket, vagy mit csináljak? Teljesen kétségbe vagyok esve, pedig rendszeresen járok edzőterembe és futok is. Ne mondjátok, hogy biztos izmosodtam, és emiatt ennyi a súlyom, mert a tükőrbe se látszik, hogy kisebb lenne pl a hasam vagy a combom. Egyébként nagyon alacsony, 150 cm magas vagyok, szóval nem lenne gond ha még fogynék.

Nagyon köszönöm a tanácsokat!

2018. aug. 23. 12:13
 1/6 anonim válasza:
54%
Milyen arányban fogyasztasz fehérjét és szénhidrátot? Mennyit és mit sportoltál eddig? Egyébként mindig az utolsó pár kiló a legnehezebb... Azok valahogy nagyon ragaszkodnak :S
2018. aug. 23. 12:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Sokkal nagyobb arányban fogyasztok fehérjét, mint szénhidrátot, szerintem teljesen jók a makróim.

Igazából futni szoktam rendszeresen, és edzőterembe járok, ahol személyi edzővel végzek súlyzós edzéseket.

2018. aug. 23. 13:23
 3/6 anonim válasza:
150 cm magassághoz 50 kiló a normális és az alatt kb 10 kilóval már anorexia felé vezet de amúgy próbáld meg azt hogy nem fogyasztassz tejet meg kenyeret. Vannak ilyen bio lisztek amiből lehet csinálni olyan kenyeret ami finom és nem hízlal.
2018. aug. 23. 15:17
 4/6 anonim válasza:
Meg bio kókusz tej ami ilyen kakaós ízesítésű és nagyon finom és laktat tehát egy pohár után nem vagy éhes
2018. aug. 23. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. aug. 23. 15:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Tejtermékeket egyáltalán nem fogyasztok, az Alpronak vagy a Joyanak szoktam a mandula, illetve kókusztejét tenni kávéba. És kenyérfélét meg nem eszek.

Szerintem sok még az az 50 kg, mert minden testképzavar nélkül látom magam, és azért a hasamon és a combomon pl van még miből fogyni.

19 éves vagyok egyébként.

2018. aug. 23. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!