Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt valaki akinek sikerült...

Van itt valaki akinek sikerült 40 vagy akár több kilot is fogyni?

Figyelt kérdés
Hogyan érte ezt el? Nekem tavaly sikerült 18 at vissza jött 10.én ugy csináltam mindent ettem csak kevesett.
2018. aug. 23. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
egyik ismerősöm úgy fogyott nagyon-nagyon sokat, szerintem kb. 50-60 kilót, hogy kizárólag párolt csirkemellet evett párolt zöldségekkel. Látványosan jöttel le róla a kilók!
2018. aug. 23. 13:09
 2/8 anonim válasza:
100%
Idáig -38kg fogytam le. Mindig van rajtam felesleg, amit le kéne fogynom. Sok mozgás meg odafigyelek mit eszek és mennyit és hány órakor. Cukros, magas kalória tartalmú italokat lecseréltem, szénsavmentes ásványvízre meg fogyókúrás lightos italokra. Nem eszek édességet, zsíros, olajos ételeket. Olyan ételeket eszek, ami nem hízlal. Napi 3-szor eszek.
2018. aug. 23. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

35-öt fogytam, az számít? :D

17/f

Cico (calories in calories out) diéta. Kalória mínusz kell, hogy fogyj. De figyelj, hogy ne ess túlzásba (heti max 1kg fogyás az egészséges), és legyen meg a napi fehérjebevitel (min 1g/ttkg) hogy minimalizáld az izomvesztést.

Egy csomó weboldal kiszámolja neked a kalória szükségleted körülbelül, onnan meg tapasztalat.

Ja és arra figyelj hosszútávon, hogy ha sokat tervezel fogyni, ahogy fogysz, szépen lassan úgy csökkentsd a kalóriabevitelt, mert úgy csökken a szükséglet.

2018. aug. 23. 13:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat 😊
2018. aug. 23. 15:00
 5/8 A kérdező kommentje:
És ilyen nagy sullyal mit mozogtatok.
2018. aug. 26. 18:44
 6/8 A kérdező kommentje:
?
2018. aug. 26. 18:44
 7/8 A kérdező kommentje:
És a bőrötök hogy bírja?
2018. aug. 26. 18:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Talajtorna.

Eleinte felülés, guggolás, amikor már ment, fekvőtámasz.

Emellett súlyzós edzés.

---

Nekem a bőröm szinte teljesen visszahúzódott, szerencsém volt, az már más tészta, hogy tele vagyok striákkal :/

2018. aug. 26. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!