15/16 lányok akik le tudtak fogyni, hogy sikerült?
5kg-ot szeretnék leadni. 167 cm magas vagyok és 50 kg, 16 éves. Tudom nincs helyifogyás, d eúgy gondoltam ha lemegy pár kiló akkor a problémásabb területe is javulnak, nálam ilyen a comb-és fenék.
Szóval mit csináltatok, mikor sikert értetek el?
Miket ettetek egynap és mennyit?
167 cm 50 kg,te rettenetesen sovány vagy. A fiúk nem a csontra mennek,hanem a húsra.
Attól nem leszel menőbb,h te vagy a legsoványabb az osztályban.
Híznod kéne kb 5 kg-t,hogy jól nézzél ki,vagy még ez is kevés.
Ne akarj fogyni!
Egyêl rendesen!
Én is 45 kg akarok lenni, csak én most 52 vagyok, ugyanúgy 167 cm magas lány, 15 éves
Voltam már annyi, és akkor tetszettek magamnak a legjobban
Napi 1000 kalóriát eszek, heti kétszer megyek kondiba, olyankor 1200-at
Kb ugyanígy fogytam le legutóbb is
#4 Ha jól tudom kis feleslegnél is heti 0,5 kg fogyás egészséges
Kalóriabázis.hu, ehhez nekem 1114 kcalt kellene bevinnem
Na most nekem ez lassú, ezért eszek kevesebbet, így hetente 0,6 kg-t fogyok
Még mindig lehetne jobb is, de nem akarok 564 kcalt enni, hogy heti 1 kg-t fogyjak, legalábbis iskola mellett nem bírnám
Köszönöm a válaszokat, de csak azért tűnhetek soványnak, mert az utóbbi időben ráment a kinézetem arra hogy éheztettem magam, még ha nem is nagyon, mert azért ez a súly bőven az egészséges tartományban bent van. Tehát aránytalan lettem, nyilván izmot is veszítettem, amikor pedig már nem bírtam szépen visszamentek a zsírpárnák a fenekemre. A fura viszont az, hogy csak oda, tehát más problémás terület jelenleg nincs. De ezt a butaságot most ki szeretném javítani és nagyon kíváncsi voltam ki hogyan vált korombeli egészséges, tónusos alakúvá?
Ó, és #4-es válaszoló, jut eszembe a válaszod alapján hogy egyetértek a koplalás miatti szövődményekkel, bár nem mindenkinél, de sokaknál, beleértve engem is, mikor nem ettem úgy felborult a testem egyensúlya hogy a legrosszabb a menstruáció megállása volt. Komolyan, azt hittem már el kell mennem orvoshoz, nagyon féltem. De aztán nem kínoztam magam tovább és lassan kigyógyultam.
#5- Igen, használtam is sokat :D Csak a baj az volt hogy beleőrültem. Folyamatosan azt lestem miben mennyi kalória van. Mindig azon agyaltam miben lehet a legkevesebb, hogy még csak tápanyagot se vigyek be. Persze vannak akik egészségesen használják, most már én is, de kezdőknek veszélyes. Sulis napokon amúgy tényleg hihetetlen kevés ez, és nem is bírtam ki hogy ne lépjem túl, vagy csak max. pár napig tartottam ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!