Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség! Nem bírok enni!...

Segítség! Nem bírok enni! Életem végéig így fogok élni?

Figyelt kérdés
Amióta elkezdtem fogyókúrázni, nem bírom abbahagyni. 2 diéta között rengeteget eszek, utána meg széttép a bűntudat, magambafordulok, néha meg is hánytatom magam, hogy eltűnjön az az érzés (vegetáriánus vagyok, és nem eszek túl cukros, zsíros gyorséttermi stb. hízlaló ételeket) csak szimplán a megszokott egészséges kajáimból eszek de néha túl sokat, amikor épp nem követek valami konkrét diétát, így vissza is jön pár kilo. Néhány napja mikor épp bevágtam az epresmüzlimet úgyéreztem magam mint aki mingyárt szétdurran, szembesültem vele, hogy rengeteg rajtam a felesleg azóta nem eszek... naponta maximum 150-200 kaloriát viszek be a szervezetembe és jóformán halálra hajtom magam (előtte is nagyon sokat tornáztam, de most már 3x annyit mint eddig) ma reggel 2 órát bicikliztem, utána kocogtam 2x 45 percet és végül 1 órás kazitorna. Már zsibbadnak a végtagjaim tudom, hogy ennem kellene de nem bírok még csak belegondolni is abba, hogy egy falat étel lemenjem a torkomon, pedig lent vár a kedvenc gabonapelyhem de úgyérzem ha egy kiskanállal is ennék belőle híznék 10 kilót.nem tudnám elviselni azt a lelkiismeret furdalást. gondolni se tudok az evésre. borzasztó ez az érzés... L/17 160cm/51kg örülnék, a velem együttérző válaszolók kommentjeinek.
2010. jún. 20. 22:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ja és mégvalami.Lehet,most azt mondod abba tudod hagyni...de ez nem így van.Én is mikor elértem a 45 kilót,mondtam,hogy abba hagyom.De nem tudtam.Most próbálok mindennapra írni egy étrendet,amibe sok fehérje,meg ilyenek vannak.Szóval próbálj te is valami ilyesmit csinálni.Lépj először 1000 kcalra aztán szépen fokozatosan feljebb.És ha volt akaraterőd ehhez,hogy végigcsináld...akkor ez is menni fog.
2010. júl. 11. 22:37
 22/22 A kérdező kommentje:
igen egyébként, velem is az van, hogy másoknak adok tanácsokat, hogy egyen egészségesen stb. én mégsem tudom betartani:S és van, hogy 50-60 kg-os lányokat szépnek tartok. Magamat meg egyáltalán nem :( Vannak testrészeim amivel elégedett vagyok. Van olyan ruha amit ha felveszek és tükörbenézek igenis tetszek magamnak. De ruha nélkül egyszerűen sírni tudnék, ha meglátom a testem :(
2010. júl. 11. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!