Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért híztam 5 kilót ilyen...

Miért híztam 5 kilót ilyen kevés idő alatt? Ez így marad életem végéig? HELP

Figyelt kérdés

Elég régóta diétázom, és mindent próbáltam, pontos étrend, heti 4-5 mozgás stb, és 2 hónap alatt 2 kg ment le. centiben kicsit látványosabb, de 2 kg 175/73ból semmi ennyi idő alatt...

elegem lett az egészből, úgy voltam vele, hogy ezen a hétvégén tartok egy bűnözést, és hétfőtől folytatom.

diéta alatt 1600 kcalt ettem minden nap, hétvégén pedig 2000-t, max 2500-t, ami a súlytartáshoz kellene nekem. Nos, hétfőn már 76 kg voltam, és azóta is annyi vagyok, hiába étkezem diétásan és nagyvécén is voltam már. A nadrágomat is nehezebb begombolnom már.

Segítség!! Miért van ez? Most már örökre dagadtan kell élnem, mert 71-ről már nagyon régóta nem ment le, és ha egyszer jól érzem magam, akkor meg hízok? :S:S:S

Mit tegyek? Teljesen kétségbe vagyok esve :(

2011. okt. 11. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Két nap alatt lehetetlen 3 VALÓDI kilogrammot hízni. Csináld tovább az 1600-at, de hétvégenként is. Ha egyedül nem sikerül, fordulj dietetikushoz.
2011. okt. 11. 22:15
 2/9 anonim ***** válasza:
és mikor jön meg a menstruációd?
2011. okt. 11. 22:20
 3/9 anonim válasza:
100%
Hát ez elég szomorú hogy így jártál. Én nem vagyok hízékony alkat ugyan, de vígasztaljon az a tudat, hogy ha annyit eszek, amennyit kívánok, akkor azért én is hízok, és fogyni én is csak nagyon lassan tudok. Amúgy lehet, hogy drasztikusabb diétát kéne csinálnod, vagy többet kéne mozogni. Sorry, tudom, hogy szenvedés, de ez van. Annó az afrikai szavannákon, mikor még ősemberek voltunk, az a vérvonal szelektálódott ki, amelyik minél hatékonyabban tudta hasznosítani, és raktározni a szűkös táplálékforrást. A mai világ bőségéhez meg még nem volt ideje evolúciónknak alkalmazkodni, pedig a kényelem többet árt, mint az éhezés, mert idős korra metabolikus szindrómát okozhat (cukorbetegség+elhízás+magas vérnyomás+magas vérzsírszint+magas koleszterinszint...). Ha majd ez a mostani válság odáig fajul, hogy már enni se lesz majd mit, akkor te nagyobb eséllyel éled majd túl, mint azok, akik soványak.
2011. okt. 11. 22:21
 4/9 A kérdező kommentje:

lehet hogy ez félreérhető volt, nem minden hétvégén csinálom ezt, ez volt az első alkalom hónapok óta. Az első 2 hónapban lement 2 kg, utána 1,5 hónap stagnálás, tehát 3,5 hónap után fogyott el a türelmem. És erre még azt is lehetett volna mondani, hogy na akkor töltőnap, hogy beinduljon az anyagcserém. hát, ennyit erről.

ha belegondolsz, majd 4 hónap alatt 2 kg fogyás? ez azért nem normális, mi indokolja, hogy tovább tartsam az 1600at súlytartásért? :(

a menstruációm úgy 3-10 nap múlva fog megjönni (nem túl pontos), de ez biztosan nem lehet, mert előtte is mindig ugyanannyi a súlyom, mint máskor.

2011. okt. 11. 22:31
 5/9 anonim ***** válasza:

A napi 1600 kcal megfelelő a fogyáshoz. A nagyon lassú súlyvesztésnek két oka lehet. Vagy rendkívül mozgásszegény életmódot folytatsz, vagy rosszul számolsz az ételek összeválogatásánál.

Az élelmiszereket grammra pontosan mérd ki (pontos mérleg kötelező), az idegen helyen történő étkezéseket kerüld el. Macerás, de hidd el, működik.

2011. okt. 11. 23:16
 6/9 A kérdező kommentje:

- heti 2x 5 km-et futok

- heti 1x 8 km-et

- heti 2 súlyzós edzés

- az étrend grammra pontosan ki van számolva, lemérve, 5féle napom van, ezeket variálom már rohadt sok ideje

- minden nap 1600 kcalt, 150g szénhidrátot, 130g fehérjét és kb. 50g zsírt tartalmaz

- már a gatyám ráment a hülye fehérjeturmixokra és a csirkemellre

ennyit tudok hozzáfűzni.

2011. okt. 11. 23:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor passzolok. Természeti csoda vagy.

Egyébként fehérjéből nem kell ennyi. Egy része helyett egyél szénhidrátot és zsírt.

2011. okt. 11. 23:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Hallod.. én egy hete vagyok itthon, betegség miatt.

Nem mentem sehova a hét alatt, itthon ültem végig.

Tegnap meg tegnapelőtt már jól voltam, edzettem is.

A kajálásomra nem figyeltem, össze-vissza kajálgattam az elmúlt 4-5 napban.

És 4 kilóval több vagyok -.-" 1 nap, 1 kiló?:D szép, nem?:D

remélem, hogyha újra megyek suliba hétfőtől, meg nem lesz ennyi időm kajálgatni, akkor visszamegy a normál súlyom:D

2011. okt. 14. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:
* illetve tegnap meg ma:D
2011. okt. 14. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!