Segítség! Nem bírok enni! Életem végéig így fogok élni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__93..
ez a történet talán segít egy kicsit, elrettentő példaként.
22:37 vagyok
Pontosan ezért írtam, hogy a lelkedben/a fejedben kell rendet tenni először. Most úgy érzed, képtelen vagy bűntudat nélkül enni. Ezzel én is így voltam. De ez nem normális, nem egészséges dolog, aminek megvannak az okai. Hát ezeket kell megtalálni.
Légy kitartó, és akard, hogy ne szenvedés legyen az életed. Neked kell akarnod, más max. segíteni tud, de ez a te harcod.
Detto.Nekem is ez a problémám.Csak az a fura,hogy másoknak az alakját rendesen megtudom ítélni,magamnak meg nem.Meg másoknak simán adok a fogyizáshoz rendes tanácsokat,úgyértem egészségeseket...tudom mi lenne a helyes,de egyszerűen képtelenség úgy csinálni.És tényleg étkeezési zavar.Pszichiáter...szülők.Barátokkal beszélj először...valószínüleg figyelni fognak rád,és nem hagyják,hogy tönkretedd magad.
157/41
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!