Párom azt akarja hogy fogyjak. Tovább lent?
Jaj nehogy már bálnázzunk, komolyan :D
Az, hogy a csávó meg büdös az oké? A zuhany 5 perc!
Egyáltalán nem biztos, hogy a kérdezőn van zavaró, pláne egészségre káros felesleg. Lehet, hogy testalkat és izom, ilyen számokkal teljesen rendben is lehet egy nő. S ha van rajta pár kiló plusz szépen eloszolva, az sem jelenti azt, hogy egyre tovább és tovább hízik. Rajtam igazán van felesleg, de több tuti nem lesz, nagyon sok éve van már ez így.
De attól függetlenül, hogy a kérdezőn 1 vagy 10 kg felesleg van, a fickó elvárásai nem jogosak. Kérdező, csak akkor fogyj, ha szerinted kell. Csak mert mágikusan megváltozik, lezuhanyzik (hű mekkora dolog már az. néha én is kihagyom a fürdést, de ahhoz nagyon tisztának kell lennem vagy kirívóan fáradtnak, nem történik meg sokszor egy évben. álmosan is lehet zuhanyozni, nem tart semeddig és jobban alszik az ember s persze tiszta lesz. alap) s akár ad magára, még nem kell gyereklány vékonyságúra fogynod s engedned az irreális elvárásainak, még ha a megvalósíthatóság szélén áll is az.
Én alacsonyabb vagyok s le fogok fogyni, nem szeretem a fölös hájat, de 50 alá garantáltan nem megyek soha, az nekem túl izomgyenge test lenne.
Normális ember szerintem nem cseszteti a másikat ilyenekkel, amíg a felesleg nem jelentős. Van, aki utána sem, de az már más szint, ott már érthetőbb, ha noszogat a másik (persze ha ő is megteszi az egészségéért, amit kell). Amúgyis felfoghatná, hogy nem akarsz fogyni. Buta dolog erőltetni.
Ezt a kerdest veletlenul nem a te pasid irta ki? https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Meg na nem is, jo latni, a masik oldal hogyan gondolkodik a problemarol.
Kedves utolsó! Nem, nem az én pasim :'D jó is lenne ha elvinne ide oda hogy együtt mozogjunk... :/
Köszi a válaszokat! Úgy láto, hogy akkor nem csak én vagyok egyedül hasonló véleményeken.
A csávókának repülééééés. Remélem már elhatároztad :)
Tök mindegy ki hány kg, csesztetésre nincs ok, mert ez azt jelenti, hogy nem szereti a másikat úgy ahogy van, csak a külsőségek számítanak...
Lehet ezt ragozni, de ez akkor is így van!
Engem is ledagadtozott az ex-barátom, 170 cm/ 60 kiló voltam.
Neki kettéálltak a szemei és sörhasa volt. Hamar véget is ért a dolog. Nem volt önbizalma, így akarta rombolni az enyémet. Remélem te is dobod ezt a marhát.
"Tök mindegy ki hány kg, csesztetésre nincs ok, mert ez azt jelenti, hogy nem szereti a másikat úgy ahogy van, csak a külsőségek számítanak...
Lehet ezt ragozni, de ez akkor is így van!"
Akkor ragozom, mert nincs igazad. Nekem az igénytelenség, ha valaki kövér. Márpedig ha valaki igénytelen, akkor az már a személyéről árulkodik, vagyis belső tulajdonság. Na ehhez mit szólsz?:D
Hangsúlyozom, nem a betegségekből eredő elhízásról beszélek, az más dolog. De aki zabálja chipseket, kólát iszik liter számra, folyamatosan nassol és nem figyel oda, hogy miket eszik, emiatt elhízik, az az ember számomra igénytelen. Márpedig nem hiszem, hogy neked is igénytelen ember kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!