Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért akarja mindenki, hogy...

Miért akarja mindenki, hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés

170cm magas vagyok, 58-60kg. Szerintem még viszonylag arányos méretekkel, 94-67-97. Elég nagyok a melleim, konkrétan E-s melltartót hordok.

Ruhából 36-38-at, bár tudom, hogy ez nem annyira mérvadó.

Mégis sokszor idegenek jegyzik meg, hogy le kéne fogyni.

Pl a barátom egyik lány barátja (ő 155cm, 44kg A-s mellekkel) jegyezte meg, hogy amugy a nagy mellek nem valami jó dolog, és fogyhatnék.

Aztán a barátom főnöknője (55-60 éves), hogy azt hitte, hogy lefogytam (tavaly látott), de á nem, mégse.

Aztán meg a barátom egyik gyerekkori barátjának az anyukája, hogy nem akarja azt mondani, hogy nagy darab vagyok, de nem vékony, na.

Senkinek nem hozom fel az alakom, mégis úgy gondolják, hogy jó dolog ezzel indítani szinte ismeretlenül.

Eddig elégedett voltam magammal, de már kezdem azt hinni, hogy tényleg duci vagyok

24l

2018. febr. 9. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szimplán irigyek mert nagy a melled. 170cm , 60kg az átlagos,még csak duci sem. Szerintem jól nézel ki.

És ne másnak akarj megfelelni csak magadnak,amíg vannak akik szeretnek, ne foglalkozz a negatív véleményekkel.

2018. febr. 9. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem azért mert dagadt disznó vagy. Vagy azért mert nem illik hozzád a tested.

Vékonyba jól nézel ki

2018. febr. 9. 20:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Valakinek mindennel lesz gondja, ez ilyen. Ne foglalkozz velük, optimális a súlyod.

Nálam fordítva van a helyzet. Egyetemen kissé elkényelmesedtem, lett egy kis pocim. Aztán egyre nagyobb. Páran megjegyezték, hogy megemberesedtem, de az égvilágon senki sem mondta a képembe, hogy dagi lettem. Ha szóba került a téma, akkor közöltem, hogy tudom, hogy nőtt a hasam és nem kell álszenteskedni, de mindenki csak nyugtatgatni próbált, hogy teljesen normális a hasam. Magamnak persze feltűnt, hogy nem és tudtam, hogy ledolgozom :D Amint alkalmam lett, neki is álltam.

Szóval, furák az emberek.

2018. febr. 10. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!