Nem vagyok megelégedve a testsúlyommal. Rendkívül zavar, hogy nálam mindenki vékonyabb, csinosabb. Nem vagyok dagadt de vékony se. Vékony szeretnék lenni. Mit ajánlatátok, hogyan fogyjak le ebben a korban aránylag rövid idő alatt?
Figyelt kérdés
14 éves,70-72 kg közötti,170cm magas lány vagyok.2017. máj. 24. 22:31
1/5 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, én sokkal kövérebb vagyok :)
2/5 anonim válasza:
Életmódót kell váltani és sportolni. Nézz ezeknek utána.
3/5 anonim válasza:
A mostani barátnőm is hasonló volt 14 évesen. Ő elkezdett futni (majdnem minden nap futott). Most 20 éves és nagyon sportos. A futás és biciklizés mellett figyelj oda arra, hogy mit eszel. Valami olyan sportot válassz, ami rendkívül aktív és amit élvezel csinálni, csak így lehet hosszabb távon kitartóan folytatni.
4/5 anonim válasza:
Én is pont így érzek. Egy fél évig nem ettem lisztet semmilyen formaban es lefogytam 8kg-ot es bar mrg mindig nen vagyok elegedett magammal mert sokkal szelesebb vallam es csipom van a tobbi lanynal azert sokat javitott a kozerzetemen :) 14/L
5/5 anonim válasza:
Szia! Én pont most kezdtem el fogyókúrázni.:D
Szerintem ha mindennap sportolsz valamit, és ügyelsz arra hogy mit eszel és mennyit, akkor egészségesen le tudsz fogyni. Azt nem mondom hogy rövid idő alatt!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!