Na mostmár írja le mindenki a tutit! Mivel fogyjak? Lent
Figyelt kérdés
17éves vagyok. nem vagyok dagadt de elég husi.mindenhol van rajtam(lábamon nem mert izmos) le szeretnék fogyni 20kg-ot,vagy 15öt agu elejéig.:) nincs rajtam sztem ennyi de... vékony akarok lenni. mivel? írjátok le,és én megcsinálom. komolyan.köszííí2010. ápr. 18. 09:49
1/15 anonim válasza:
Csontsovány akarsz lenni?
Ez a tuti:
Párolt pipihusi, hal
Párolt vagy nyers zöldségek
Gyümik
Víz
Szabadon variálhatod ezeket...
2/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm:))
2010. ápr. 18. 10:00
3/15 anonim válasza:
sportnak görkori,úszás,röpi,lovaglás
4/15 anonim válasza:
a görkori tényleg jó fogyásra?csak mer tegnap 2 órát görkoriztam:D
5/15 anonim válasza:
amúgy énis ugyanebben a helyzetben vagyok mint te 168 cm/51 kg vagyok és van rajtam egy kis husi de nem vagyok kövér sőt ha akarom 2 hét alatt 49 kg leszek szóval könnyen fogyok én úgy csinálom majd ahogy első leírta azokat variálom de gyümölcsből nem sokat csak délelőtt eszem mert abban is van fruktóz(gyümölcscukor)+mindig vagy gyorsgyaloglás vagy bicikli illetve görkorizom remélem nyárra vékony leszek
6/15 A kérdező kommentje:
énis remélem és szurkolok minden fogyni vágyónak!!
csak akarni kell,bírni,és sikerülni fog!:)
2010. ápr. 18. 10:39
7/15 anonim válasza:
Ehhez előbb akart erő kell, Ne egyél olyan zsíros ételeket, édességet, cukros lötyöket se igyál csak vízet, járj el futtni, ugrókötelezni. én elhagytam a vacsit is.. 14kg-ot leadtam. még 10 kg-ot leadok és elérem a végső célomat. 16L ha van kérdésed nyugudtan írhatsz:-) sok sikert.!
8/15 A kérdező kommentje:
utolsó. igen lenne kérdésem:) mennyi idő alatt fogytál annyit? és milyen maagas vagy és hány kg?
2010. ápr. 18. 11:18
9/15 anonim válasza:
3,5 hónap alatt,165cm vagyok és 67kg és te?
10/15 A kérdező kommentje:
176c, 75kg..:(
2010. ápr. 18. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!