Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na mostmár írja le mindenki a...

Na mostmár írja le mindenki a tutit! Mivel fogyjak? Lent

Figyelt kérdés
17éves vagyok. nem vagyok dagadt de elég husi.mindenhol van rajtam(lábamon nem mert izmos) le szeretnék fogyni 20kg-ot,vagy 15öt agu elejéig.:) nincs rajtam sztem ennyi de... vékony akarok lenni. mivel? írjátok le,és én megcsinálom. komolyan.köszííí
2010. ápr. 18. 09:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem a fogyókúra mellett mindenképp sportolj! Mert ugye a fogyokúrával először a víz és izom tűnik el, a zsír pedig lerakódik a belső szervekre, és, ha újra elkezdessz enni, akkor minden visszajön duplán, hogy miért? Mert a szervezeted fél, hogy megint éhezni fog, ezért egy csomó mindent elraktároz. A profi sportolók csinálják ezt egy verseny előtt, éhesztetik magukat, majd a verseny előtti napon nagyon beesznek, így akkor több energiához vagy mihez jutnak, de nem ez volt a kérdés... Szerintem görkorizz, járj el úszni és kocogj! Minimum hetente 3x, igaz, ezzel nem fogy olyan gyorsan az ember, mintha nem enne semmit, de csak az első pár héten nem történik nagyon semmi... Barátnőm tavaly nyáron 10 kilót leadott, úgy, hogy csak futott és ugyanúgy evett mint máskor, igaz, ő nem gyorskaján nőtt fel... Szerintem a kezednél és hasadnák, vagy fenekednél nem logó bőrt szeretnél, hanem szép feszeset, egy kis étrendváltoztatás és sportal pár hét, hónap alatt eléred a kívánt alakodat. Sok sikert! Én szurkolok neked :) 16/L
2010. ápr. 18. 11:41
 12/15 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm:) aranyosak vagytok
2010. ápr. 18. 12:50
 13/15 anonim ***** válasza:
10:32, kóros, amit írsz. Beteg vagy? Állatira nem kéne tovább fogynod!
2010. ápr. 18. 12:52
 14/15 anonim ***** válasza:
nem vagyok beteg (10.32-es vagyok) de megtudom fogni a zsírt a hasamon combomon és s.eggemen :D ezért valószínű ,hogy még mindig van súlyfeleslegem
2010. ápr. 18. 13:51
 15/15 anonim ***** válasza:
10:32-es: 168 cm-hez még az 51 kg is nagyon kevés, nem hogy a 49... Neked valószínűleg testképzavarod van. A 158 cm-s unokatesómnek a maga 51 kg-jával bomba alakja van (értsd: a mai trendnek megfelelő, tehát vékony)! Az lehet, hogy feszesítened kéne, mert vékony testalkatúaknál is előfordul a plötty bőr. De fogynod tuti nem, inkább hízni, izmot építeni kell neked.
2010. ápr. 19. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!