Hogyan fogyjak le 3-4 kilót? 19/l
Figyelt kérdés
164 cm és 50 kg vagyok. :(2018. júl. 22. 15:01
1/9 anonim válasza:
Hova akarsz te fogyni? :D
Inkább izmosodj, a fogyással sz*rz se érsz ilyen sújjal+étkezz egészségesen
2/9 anonim válasza:
Inkább izmot szedj fel ilyen számokkal. Nem kell mindenkinek izmosnak lenni, de azért valami alapizomzat csak kell s ha rajtad van felesleg, akkor brutál izomtalan lehetsz.
3/9 A kérdező kommentje:
Mindenki szerint vékony vagyok, xs/xss-es ruhát hordok, mégis dagadtnak látom magam. A hasam lapos, de a fenekem meg a combom nagy szerintem, a melleimről nem is beszélve ( C kosaras).
2018. júl. 22. 16:39
4/9 anonim válasza:
Ideje felkeresned egy pszichológust.
5/9 anonim válasza:
#3-asnak van igaza
A melledből nem fogsz fogyni... Sokan irigyelnének (biztos vagyok benne, hogy most is van aki irigyli)
Ha xs/xss ruhákat hordva dagadtnak látod magad, akkor tényleg testképzavarod van
6/9 anonim válasza:
* #4-esnek van igaza (elírtam a számot)
7/9 anonim válasza:
sajnos ez genetika, ilyen súlyból már nem egészséges fohyni, inkább híznod kéne
9/9 anonim válasza:
Attól még,hogy valaki xs, xss-t hord, lehet hoy nem modell karcsúságú, ezt aláírom mert nekem is van felesleg a pocakomon még is ilyeneket hordok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!