Hogyan fogyjak le egy kilot? 14/l
Szia! Én is azt csináltam, amit te, összesen 5 kilót fogytam, de Nagyon lassan, jó szarul is néztem ki, mint egy csontváz, plusz 4 hónapig nem volt ciklusom, most is 2 napos és alig. Szóval szerintem ne csináld, mert nem jársz vele jól. És lehet, hogy most még csak 1 kg, de aztán még egy és még egy és még egy lesz, nagyon nehéz leállni. De ez a te dolgod, nem szólok bele, nem is ez volt a kérdés.
Én most a Healthy Skinny Girl Dietet fogom csinálni, én szeretem (ált. hétköznapokon tartom), ajánlani tudom. Nekem segít rendszert vinni az étkezésembe és nem zabálni. Emellett szerintem sportolj valamit, én futógépen futok heti 4-szer, ezen a héten 7 km-t fogok. Jól lefáraszt, könnyen elalszom és edzés után már nincs is étvágyam. Ha nincs erre lehetőséged, írd be Google-ba, hogy 'ana workout' és kidob jópár sok kcalt égető edzést.
Remélem, tudod mit csinálsz! Sok sikert!
Aha... a 45 utan majd a 43 lesz a cel, mert meg mindig latsz magadon zsirparnakat, aztan a 42, mert hogy' nez mar ki a tokad, aztan... aztan mi lesz? Belehalsz, az lesz, arccsontra feszulo borrel fogsz infuzion logni elotte, leallo szervekkel.
Anorexias vagy, menj pszichiaterhez!
Hánytasd meg magad, kihullanak a fogaid a hajad és voilá!
Nem kell pszichiáter, dehogyis...
8-as szarkasztikus volt, azaz viccelődve volt bunkó.
Csak tisztázás képen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!