Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak még 5 kilót?

Hogyan fogyjak még 5 kilót?

Figyelt kérdés

Tavaly augusztus óta áprilisig 30 kilót fogytam kalóriaszámolással (104 kilóról indultam, most 74 vagyok, 178 cm magas). Szeretnék még 5, de minimum 4 kilót fogyni. Májusban leálltam a fogyással, mert jött a vizsgaidőszak, és kellett az energia, így súlyt tartottam. Azonban 3 hete újra próbálnék fogyni, de nem megy.

1200-1300 kalóriát eszem, mellette járok heti 3x edzőterembe, heti 2-3x (idő és kedvfüggő) futni.

Tehát nem eszem sokat, és még mozgok is, izomlázam is szokott lenni, nem gondolnám, hogy kevés lenne a mozgás.

Mit tegyek? Lehet, hogy idő kell, míg újra beindul a fogyás? Vagy emeljek kalóriát? Sokszor olvastam itt az oldalon, hogy túl kevés kalóriánál nincs fogyás, de ebben nem hiszek, mert az első 10 kilót egy brutál alacsony kalóriakerettel fogytam, csak aztán észbekaptam.

Van valami ötletetek, hogy mit tegyek?

2017. jún. 27. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:

nem leszek túl népszerű, de nekem 1 valami vált be.ha van rá keret akkor a t.u.r.b.o diéta

én is már hetek óta nem fogytam.ezzel viszont heti 1kg körül fogyok

2017. jún. 27. 11:05
 2/3 anonim válasza:
Mit szólnál kalória helyett tápanyag számláláshoz? :) Azzal tuti beindul ;) Nézz utána, vagy írj és segítek.
2017. jún. 27. 12:56
 3/3 A kérdező kommentje:

#1, és ez tényleg beválik? Nem igazán hiszek az ilyesmikben, bár nem is tudok túl sokat erről a diétáról.

#2, nem hangzik rosszul. :) Ha van időd, elfogadnám a segítséget.

2017. jún. 27. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!