Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak 10 kilót? 172...

Hogy fogyjak 10 kilót? 172 cm,62 kg,16/L.

Figyelt kérdés
Tehát, a fent leírtak szerint szerintem nem vagyok annyira vékony. Segítsetek, hogyan fogyjak le 10 kilót? A hasamon, a combomon és a fenekemen van felesleg, ezeket szeretném leadni. Sajnos a közelünkben semmilyen lehetőség nincs sportra, még konditerem sincs. Miket egyek, milyen gyakorlatokat csináljak, és mennyit/nap?

2017. jan. 28. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
22%
70% kaja, 30% mozgás!!! Az étkezésen változtass, zsírszegény hús, halak, sok zöldség. A köret legyen általában zöldség. Zsiradék nélkül sütőben süssetek. Szendvics helyett egyed azt amit rátennél a kenyérre mellé zöldséggel. És ha jó az idő akkor elmehetsz kocogni. Napi min. 3 liter víz!
2017. jan. 28. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Sehogy, pont jó a súlyod. Sportolj, hogy ne csak zsír legyen rajtad.

Sportra mindenhol van lehetőség. Tornázni a szobádban, udvaron is lehet, futni biciklizni is bárhol lehet.

2017. jan. 28. 14:03
 3/6 anonim válasza:
61%
Hasprés, comberősítő gyakorlatok, kitörés. Nézz a youtube-on edzős videókat! Igyál sok vizet. Ha van kutyád, vidd el hosszabb időre sétálni, esetleg kérd "kölcsön" aszomszéd kutyáját és fussatok együtt. :)
2017. jan. 28. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Fogyás helyett inkább étkezz egészségesen, s végezz otthon alakformáló tornát, meg hasonlókat, hogy megfelelő alakod legyen.
2017. jan. 28. 15:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! Ment a zöld mindenkinek. :)
2017. jan. 28. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
61%
Nehogy fogyj. Főleg ne 10 kilót. Ne ess át a ló másik oldalára. Ezekkel az adatokkal rajtam is volt zsír, aztán elkezdtem rendszeresen sportolni és egészséges enni. Igaz, lement 2 kiló, de az nem 10 :) és azóta jobban is szeretem a testem, mert a sport és helyes kajálás miatt formásabb testem lett
2017. jan. 29. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!