Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le kb.5 kilót?

Hogy fogyjak le kb.5 kilót?

Figyelt kérdés
13éves lány vagyok,56 kiló. Nem vagyok nagyon kövér, de van egy kis feleslegem. Vmi diétát tudnátok mondani? Lisztérzékeny vagyok,és alapból nem eszek sokat. Szeretek mozogni, de most suli mellett nem igazán lesz időm szóval ha tudtok mondani itthonra vmi formáló edzést azt megköszönném. Amúgy 162-163cm vagyok.
2016. aug. 25. 19:38
 1/1 anonim válasza:

Hát ha lisztérzékeny vagy akkor nem nagyon eszel szénhidrátot ugye ,ami leginkább hízlal.A hústól pedig nem lehet olyan hűde nagy súlyfelesleged.Tehát marad az édesség amítől lehet.A megoldás:ne egyél édességet helyette gyümölcsöt,vagy paleo fagyit(ami egyébként negyon finom)

Heti 1×eljárhatsz úszni,aerobikra mondjuk pénteken vahy hétvégén!!!Otthon biciklizz,az internetről nézz alakformáló,erősìtő videókat!Számtalan lehetőség áll előtted,de ha fogyni akarsz nagyon oda kell majd figyelned a helyes táplálkozásra és a sportra!!!

U.I.:Ez a súly a magasságoddal és a koroddal teljesen normális.lehet hogy nem fogsz tudni lefogyni mert genetikailag ezt örökölted

Remélem tudtam segíteni

2016. aug. 25. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!