Hogyan fogyjak le nyárig 10 kilót?
Figyelt kérdés
Koromról nem szeretnék árulkodni de annyit mondhatok, hogy nem vagyok valami vékony a koromhoz képest. 154 cm vagyok és 57 kg nyárig 10 kilót le szeretnék adni, laposabb hasat, szebb combokat szeretnék. Sokszor próbáltam pár kilót leadni de inkább csak fel jött rám pár + kiló. (szüleinmek ezt az egészet nem szeretném megemlíteni)2018. márc. 23. 13:39
1/2 anonim válasza:
Nem kell elárulnod a korodat, tudjuk, hogy 13-16 éves lehetsz. Tekintve, hogy bő két hónap múlva nyár, nem lehet megvalósítani a dolgot, mert havonta 2 kilónál nem nagyon kellene többet fogyni.
2/2 anonim válasza:
Most híztál hirtelen 10 kilót, hogy március vége felé jut eszedbe leadni?
Nem.
És nem is kell 10-et leadnod.
Mozogj sokat és egyél kevesebb vackot.
Nem hinném, hogy a szüleid kiakadnának azon, ha nem eszel meg egy csomag chipset, egy tábla csokit vagy egy tányér süteményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!