Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja barátom hogy fogyjak?
hallgass rá.. biztos csinos vagy így is a legtöbb lány alapból kövérnek érzi magát és többségébe sehol semmi
engem is ki tud akasztani mikor mondtam exemnek hogy szedjen fel pár kilót meg egyen már normálisan
de ő meg fogyni akart csak azt nem tudom miből mikor sovány is volt
Nemhogy örülnél neki, hogy úgy szeret ahogy vagy...
Nem hiába találták ki azt a mondást, hogy "csak a kutyák játszanak a csontokkal".
Szia!
Itt ugye súly nem lett említve így nincs gondolom akkora baj mint amit az én általam javasolt videóban lesz látható de ajánlanám a TLC-n lévő élet 250 felett című műsort NEM a diéta kitartás stb végett, hanem mert ott elég nyílvánvaló válaszokat kapnál majd a miértre. Keresd vissza a neten Christina meg Zsalynn történetét.
Lényegében a párjuk addig szerette őket amíg CSAK az övéi voltak hiszen miután már ki tudták tenni a lábukat a házból másnak is esélye lett rá, hogy megkaparintsa őket. Itt a pasikkal vannak hatalmas lelki gondok. Biztos vagyok benne, hogy nálad ekkora súlytöbbletről közel sincs szó, viszont itt is sokban az is lényeg volt, hogy azok a férjek már ilyen ápolónak hitték magukat. És amint nem kellettek egy fürdéshez teljesen feleslegesnek érezték magukat.
Az iszonyat kövér nő egy normál súlyú férfinak egy biztonsági játék. Egy birtoklás. Mert így úgy se kell senkinek. Így csak az övé. (Gondolja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!