159 centihez 54 kilogramm soknak számít?
Figyelt kérdés
Derekam 66 cm, csípőm 85 cm, fenekem 93 cm.
Többen is mondták hogy ne fogyjak tovább, de én nem érzem jól magam a bőrömben. Szerintetek? 16/L
2018. aug. 7. 13:18
11/14 anonim válasza:
Nem sok, de ha fogyni szeretnél, akkor 50 kg-san tökéletes lennél. Csak 16 vagy, ilyen korban még könnyű fogyni.
12/14 anonim válasza:
#6-os vagyok.
Van megoldás. Pszichológusnak hívják.
13/14 anonim válasza:
66 centis derékbőséggel? Dehogy sok. A csípő sokban múlik a csonton, de a testalkaton is, semmi gond egy izmos fenékkel például. Én a derékbőséget szoktam nézni, az árul el sokat, de persze akad, aki nem oda hízik. Nézz magadra, látnod kell, hogy háj van rajtad vagy izom, csont... Akár testzsírszázalékot is nézhetsz. S még némi felesleg sem néz ki feltétlenül rosszul... Ezt számokból nem tudjuk megmondani, de sok felesleged tuti nincs.
14/14 anonim válasza:
Azért valamennyire meg lehet mondani a számokból.
Én hasra hízó típus vagyok, mikor nekem volt ekkora a csípőm, a derekam hozzá 72 centi volt. Szerintem a kérdező inkább körte alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!