Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 159 centihez 54 kilogramm...

159 centihez 54 kilogramm soknak számít?

Figyelt kérdés

Derekam 66 cm, csípőm 85 cm, fenekem 93 cm.

Többen is mondták hogy ne fogyjak tovább, de én nem érzem jól magam a bőrömben. Szerintetek? 16/L

2018. aug. 7. 13:18
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nem sok, de ha fogyni szeretnél, akkor 50 kg-san tökéletes lennél. Csak 16 vagy, ilyen korban még könnyű fogyni.
2018. aug. 7. 17:51
 12/14 anonim ***** válasza:

#6-os vagyok.

Van megoldás. Pszichológusnak hívják.

2018. aug. 7. 17:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
66 centis derékbőséggel? Dehogy sok. A csípő sokban múlik a csonton, de a testalkaton is, semmi gond egy izmos fenékkel például. Én a derékbőséget szoktam nézni, az árul el sokat, de persze akad, aki nem oda hízik. Nézz magadra, látnod kell, hogy háj van rajtad vagy izom, csont... Akár testzsírszázalékot is nézhetsz. S még némi felesleg sem néz ki feltétlenül rosszul... Ezt számokból nem tudjuk megmondani, de sok felesleged tuti nincs.
2018. aug. 7. 23:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért valamennyire meg lehet mondani a számokból.

Én hasra hízó típus vagyok, mikor nekem volt ekkora a csípőm, a derekam hozzá 72 centi volt. Szerintem a kérdező inkább körte alkat.

2018. aug. 8. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!