1 hónap alatt lehetséges 8 kg fogyás?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a halat, és az edzőterem kizárva.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2018. aug. 2. 15:46
1/4 anonim válasza:
Persze, lehetséges. A szokásos koplalós hülyeségekkel menni fog. Leugrik egy csomó víz,vele együtt ürül glikogénkészlet,csoffad az izom,zsírveszteség szinte semmi. Marad a "jól bevált" gyürödt tescós szatyor fazon,de legalább a mérleg kevesebbet mutat.
2/4 anonim válasza:
Akár zsírból is lehetséges, de nagyon nehéz és egészségtelen. A testet erősen leterheli, ha az aktivitást nézve vészesen kevés tápanyagot kap. Ha nincs jó állóképességed s elszántságod, eleve nem fog menni.
Vízből könnyebb. Normális tempós fogyás, salakanyag- és főleg vízvesztés, ez még nem is feltétlenül egészségtelen. De csak az első hónap ilyen.
Extrém elhízottként is lehet reális és nem vészes zsírból, persze nem akárki bírja az ekkora kalóriadeficitet.
3/4 anonim válasza:
Mindenkinek más a szervezete míg az egyik kínkeserves koplalással addig a másik egészségtudatosan is letud fogyni. Nekem másfél hónap alatt ment le majdnem 10kg mikor is azt mutatta a mérleg, hogy állj! Elhagytam a cukrot, lisztet ( kenyereket), reggelre 1 db. teljes kiörlésű bageta, napi fél órát futottam vagy tornáztam. A futás nagyon hamar lefarag egyébként. Ez volt kb. 6 éve. 62 ről 53 ra. Azóta sajnos elengedtem magam és éjjelre is bármit szószerint megzabáltam a legrosszabból. Na most megin ottvagyok így 6 év után :( Kezdődhet a diéta! Jaj, nálam még egy nagyon fontos dolog volt, szerintem a gyors fogyás legfontosabbja 6 után már nem ettem. Ez volt a legnehezebb számomra .... hiába ettem vacsorára normálisan pl. Csibemell- túrós köret saláta... későn elalvó vagyok és bizony sokat forgolódtam éjjelente, viszont ezt kikell bírni. Max egy alma ami belefér; vagy uborka 6 után.
4/4 anonim válasza:
Maximum az izmodból veszítesz ha gyorsan akarsz ennyit leadni. Ahhoz hogy tartós legyen a fogyás sokkal több idő kell. Sportolással könnyeb lenne főleg kardióval de ha odafigyelsz a táplálkozásra akkor azzal is előrébb kerülsz. Koplalni se szabad hiszen ilyenkor elkezd tartalékolni a szervezeted és a zsír fent marad. Hal helyett a csirke vagy az egyéb fehér húsok is jók és persze a sok zöldség gyümölcs! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!