Így valóban lehetséges a fogyás sok zabálás mellett?
Azért mert rengeteg étellel lakom csak jol és muszáj egyek,hogy ne törjön rám falásroham.
A káposztaleves ebböl áll(káposzta,hagyma,répa,kápiapaprika,viz,ételizesitö,paradicsompüré,zeller)
Hol van itt a zabálás? Alig eszel valamit...
Számold ki. Nekem picike evőtálkával is 6-700 kcal a leves, az alma rengeteg cukor s mérettől függ, de mondjuk 300 kcal, a kakaó vízzel elég sivár, mire jó az? Na, azt kétlem, hogy mennyiségben tudod enni. Ez 1200-1300 kcal vagy sokkal több (persze lehet, hogy a te levesed zsírszegényebb, bár szerintem ennyi kell bele), nos, ezt én sokkal élvezetesebb étrenden is hozom.
A káposztalevesért amúgy odavagyok, az csodás, de más is kell.
Nyers zöldség? Nekem hiányozna.
Közel 200g ch, a zsír picit kevés, a fehérje jó, mert úgy lőttem be a húsmennyiséget. Makróilag OK lehet, ennyi levest simán meg lehet enni...
Ha neked bejön, csinálhatod, de nem ajánlom, erősen kétlem, hogy jó a tápanyagbevitel így. A Chronometerbe nem írtam be...
Plusz sivár. Ha bírod, OK, de tényleg, sokkal jobb étrenddel, laktatóbb formában hozhatod ugyanezt. Ha téged a folyékony szénhidrátos cucc laktat, az más... De kétlem, hogy a káposztaleves csodaszer lenne, ez inkább ilyen parasztvakítás tévhit. Mint minden leves, segíthet, de ennyi. Rá pedig sosem alapoznám az étkezésem.
Ja, most olvasom, hogy zsírtalan, de az ízesítések érdekesek, én egyetlen fajtát ismerek...
#5: Ez csupa víz, ez nem sok... Én ebédre éhen maradnék ennyitől, feltéve, hogy nem repedne ki a gyomrom ennyi víztől. Van, akinek mennyiség kell, ez még nem gond.
Az viszont fura, hogy térfogattal lakik jól, bár mintha lennének ilyen emberek, hisz mindenki zöldségeket ajánlgat jóllakásra meg vizet, gyümölcsöt... Sokunk kalóriával lakik jól (vagy bizonyos fajta kalóriával) s a kérdező napi étele abban elég szegény, ha a levesekből is a lightosabb verziókkal kell számolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!