Hogy lehet a legkönnyebben/legegyszerűbben fogyni?
Figyelt kérdés
Egyeltalán nem vagyok dagadt, BMI szerint is normális vagyok, de látok magamon egy kevés felesleget csípő tájékon. Sosem diétáztam meg semmi. Mit ajánlotok?2018. ápr. 13. 18:34
1/4 anonim válasza:
Iszol cukros üdítőket?
Megpakolod a kávédat cukorral?
Ezeket szépen csökkentsd.
Mozogj többet.
Fogyassz több tiszta vizet.
Vagy nézd meg ezt a vidit, innen is lehet ötletet meríteni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, csak vizet iszom, illetve nem kávézom. Próbálok törekedni az egészséges étrendre. Viszont lusta vagyok az tény , de mindenképpen szeretnék nekiállni edzeni.
2018. ápr. 13. 18:44
3/4 anonim válasza:
Mindenkinek más a legegyszerűbb... Az enyémet le sem írom, annyira extrém és sokaknak pocsék ötlet lenne, de nekem ideális.
Válts életmódot, az a legjobb s legyen olyan étrended s mozgásmennyiséget, hogy éhezés nélkül tudj kalóriadeficitet tartani.
4/4 anonim válasza:
Velem is ugyan azvolt ami veled...probàltam az update kajàt is de azèrt 1 egèsz hónapra azèrt megvolt annak is az àra....igazàbòl annyit kell csinalnod hogy cukros dolgokat nemeszel nemiszol...sok vìzet igyàl....csirkemellett zöldsègekkel...ès persze ezt többfèle kèppen is megcsinàlhatod...elhagyod a kenyeret kiflit tèsztàkot...ès sok sok sport 24òràbol csak lenne 1òràd amit a sportra szànsz....ès pàr hònap mùlva jòl is fogod magadat èrezni a bőrödben😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!