10-15kg-ot szeretnék fogyni jövő szeptemberig. Milyen sporttal lehetne a legegyszerűbben? És mennyit kellene csinálni belőle, meddig?
Szia.
Ennek nagyon egyszerű modja van. :)
ELHATÁROZÁS.
13 éves lány vagyok, 20 (!!!) kilót fogytam 8 hónap alatt.
80 kiló voltam, most 60 vagyok.
Sok fogyókúrával próbálkoztam , de egy idő után feladtam őket, és egyrecsak híztam...
Borzalmas volt. Aztán mikor már elegem lett, hogy piszkálnak, nem jön rám semmi normális gönc, az asztalra csaptam és aztmondtam állj.
Reggelire : valami natur joghurt, aszalt gyömölcsökkel
Tízória : pár szem mandula, mogyoró
Ebéd : Párolt zöldségek, natur hús (1 csepp olajban
sült csirkemell pl. )
Uzsonna : Valamilyen gyümölcs
Vacsora : Volt hogy nem is vacsoráztam, vagy ha igen,
akkor a joghurtba beletettem pár szem mandulát
vagy ilyesmit..
Heti 5x egy órát edzettem, torna dvdre otthon, hétvégén futás, lépcsőzés 'bónusznak'.
TEHÁT A 'NAGY' TITOK :
Többször egyél keveset, alacsony kalória tartalmút.
Minden nap mozogj.
És ha abbahagytad a fógyókúrát, akkor is egézségesen táplálkozz, és mozogj, külöben visszajönnek a kilók.
TUDOM MILYEN NEHÉZ, DE KITARTÁST KÍVÁNOK NEKED, TUDOM HOGY SIKERÜLHET! :-)
szia :)
én már fogytam 10 kilót avval, hogy mindennap tornáztam és mértékkel ettem. csökkentsd le az adagokat a felére + mellé a torna garantált fogyás. én a helyedben aerobikoznék, mert az nagyon megmozgat és szebb is lesz az alakod :D egy fontos dolog még oszd el az étkezéseidet 5 részre így nem leszel olyan éhes és reggelire edd a legtöbb kcal vagy szénhidrát mennyiséget( nem tudom, hogy méred magadnak) SOK SIKERT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!