Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SOS! Miért nem tudok enni!?

SOS! Miért nem tudok enni!?

Figyelt kérdés

Egy pár hete elkezdtem diétázni,sportolni de csak egészségesen max. heti 1kg fogyással.

5-10 kg-ot szeretnék fogyni és karcsú izmos szeretnék lenni nem sovány!!

Nem éheztem, egészségesen ettem, már le is ment 3kg. Eddig nehéz volt megállni hogy ne zabáljak de azért sikerült. Egy pár napja viszont nem tudok enni!! A kedvenc kajáimat sem kívánom, tegnap is a kedvenc milka csokimból akartam enni egy keveset és szó szerint majdnem elhánytam magam!! Ma azonban még rosszabb lett: reggelire ettem egy kis sárgadinnyét aztán megbontottam egy zacskó csipszet aztán két marék után erős hányingerem lett és kihánytam mindent

Olyan mintha elzáródott volna a gyomrom pedig lenne étvágyam,de egyből kihányom,mintha nem férne belém. Csak nagyon keveset eszek mert félek hogy ki fogom hányni.

A diétám pedig egészséges volt még időnként édességet is megengedtem magamnak,inkább többet mozogtam. Ez mitől lehet?? Miért nem tudok enni?

2018. júl. 21. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Koplaltál szerintem. Van akinek ez már 1500kcal alatt is annak számít, mert olyan az anyagcseréje.

Próbálj meg többet enni, és csak picit egyél kevesebbet mint amennyit felhasználsz

2018. júl. 21. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha minden étel kijön belőled, és ez nem javul a hétvégén, akkor hétfőn irány az orvos! Ha a folyadékok sem maradnak meg benned, akkor viszont ne várd meg a hétfőt, keresd fel az ügyeletet!
2018. júl. 21. 13:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem koplaltam! Kalória kalkulátorral kiszámoltam hogy mennyit kell ennem a fogyáshoz de egy kicsit többet is ettem. Most megpróbálok egy kis rizst enni csirkével,majd meglátom mi lesz
2018. júl. 21. 14:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Fertőzés.
2018. júl. 21. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyél pirítóst vagy főtt krumplit, az hátha benned marad.
2018. júl. 21. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
egyik lehetőség hogy koplaltál csak te hiszed azt hogy nem. ebben az esetben örüljél, a szervezeted ráállt a dologra és most majd nézhetsz ki úgy mint egy auschwitzi menekült. másik lehetőség ami egyértelműbb az a hányós fosós vírus. menj el orvoshoz.
2018. júl. 21. 14:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Még koplalás után sem normális az ilyen, szerintem is vizsgáltasd ki magad.

Heti 1 kiló fogyás kevés mozgással sokaknak koplalás, persze lehet, hogy igazad van és nálad nem volt ez, ezt nem tudhatjuk. De sehogyan sem normális ez, enni pedig kell, ne játssz ezzel, keress fel egy jó szakembert, ha tudsz.

2018. júl. 21. 19:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Már azóta tudok enni, nem tudom mi volt ez.És tényleg nem koplaltam még többet is ettem mint amennyi kellett volna az egészséges fogyáshoz.Amúgy nem akarok sovány lenni inkább karcsú izmos.
2018. júl. 22. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!