Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5.6 chips 1 film alat álandoan...

5.6 chips 1 film alat álandoan csak zabálok. Van olyan nassolni való amit kg számra lehet enni? Mondjuk aszalt gyümölcs?

Figyelt kérdés

2018. júl. 5. 23:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%
Igyál sok vizet, eltelít
2018. júl. 5. 23:21
 2/18 anonim ***** válasza:
95%

...tudom, nem ezt kérdezted

Nézd végig a nasikat, melyikben mennyi kalória van

Én mostanában rászoktam a zöldségekre

Borsó, répa, cékla... néha csinálok belőlük turmixot, és azt iszom film közben

2018. júl. 5. 23:23
 3/18 anonim ***** válasza:
75%

Aszalt gyümölcs kilószámra :D Nem, az nem jó ötlet.

Inkább JÓVAL kalóriaszegényebb dolgokra gondolj, pl. uborka...

De jobb lenne a filmet nézned és nem folyton enned alatta, ha engem kérdezel.

Nekem a kedvenc nasim némelyik olajos mag, de az kalóriadús és keményen be kell tervezni a napba, ha pár percig enni akarom. Egész film alatt, ugye, esélytelen.

Léteznek zöldségchipsek, bár azok engem nem kárpótolnának a rendes chipsért, de biztos van, akinek bejönnek.

2018. júl. 5. 23:30
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Csinálj zöldség csipszet zsír nélkül, az talán egy picit jobb nasi, meg igen amit a tobbieket írták azok is jók, de én ebbe vagyok most bele szerelmesedve.😂😂
2018. júl. 6. 00:15
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, vannak ezek a banán chips , meg szárított gyümölcsök azok nem jók ?
2018. júl. 6. 07:45
 6/18 anonim ***** válasza:
banán chips meg szárított ggyümölcsök a másik véglet. Chips tömény zsír, ezek meg tömény cukor. Mivel a szárított gyümölcsökben semmi nincs csak 1 kis rost, meg gyümölcscukor.
2018. júl. 6. 08:14
 7/18 anonim ***** válasza:
Az aszalt gyümölccsel is óvatosan, rengeteg kalória van benne, banánchipsben szintúgy. Inkáb valami zöldségchips, vagy rágcsálj friss zöldséget. Én imádom a karalábét, a zellert is nyersen, bambuszrügyben is alig van kalória, fűszerezve azt is szoktam enni.
2018. júl. 6. 08:54
 8/18 anonim ***** válasza:
Zöldségchips? Olaj nélküli popcorn?
2018. júl. 6. 09:05
 9/18 anonim válasza:

Aszalt gyümölcsben koncentráltabb a gyümölcscukor. Ahelyett inkább friss gyümölcsöt ennék a helyedben.

Ha pedig valami ropogósabbat ennék, akkor répát, vagy zellert hummusba, vagy más mártogatósba mártva.

2018. júl. 6. 10:59
 10/18 anonim ***** válasza:
A mártogatós zöldség jó, nekem az uborka a tuti, fűszeres paradicsomszószba mártva.
2018. júl. 6. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!