Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szoktatok enni vacsorára?

Mit szoktatok enni vacsorára?

Figyelt kérdés
Nem követek semmilyen különleges diétát csak szimplán szeretnék picit odafigyelni az étkezésemre, hogy ne zabáljak össze-vissza mindent.. Eddig mindig salátát ettem vacsorára, csirkével vagy sonkával, sajttal, de már unom. Viszont nem tudom, hogy még mit lehetne.... Nem szeretem a halat, a túrót (max. körözöttként kenyérrel), a kefírt, a joghurtot, a magvakat, zabkását...most hirtelen ennyi jutott eszembe, amit nem vagyok hajlandó megenni.
2018. júl. 18. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

most éppen ilyen chicken nuggets van (kösz hogy kiírtad, majdnem odaégettem a sütőbe.

amúgy pizza, lasagne, bolognai, meg egy csomó mikrós kaja van még nem sorolom fel őket. sokszor csak szendvicseket.

Hát igen nem vagyok egy konyhaművész, de éhen nem maradok sosem :D

2018. júl. 18. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Újabban egész hetekre tervezek magamnak előre étrendet. A héten ezek voltak lesznek: Csirkemell-saláta, Lazac ch csökkentett kenyérrel és mangó, csirkecomb-sült répa, mediterrán töltött tök, tojásrántotta-zöldségekkel-sonkával.
2018. júl. 18. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Igazából bármit lehet. A mai enyémet nem ajánlgatom, az vajas kenyér volt és banán alapú csokipuding :D Amivel persze nincs semmi baj, ha a napi összbevitel jó. Én inkább az ebédre fókuszálok, ez csak utánlövés volt, nem akartam kihagyni a közös családi evést. A vacsorám tipikusan apróbb, de ugyanolyan ételeket eszem, mint máskor. A napi terv legyen jó, az a fő.

Rántotta? Arról nem írtad, hogy nem szereted s tápanyagdús, sokakat laktató étel. De ha nem vagy különösebben éhes, egy kis zöldséget is ehetsz egy falat sajttal vagy ami neked a könnyű étkezés.

2018. júl. 18. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is bármit megeszek, úgy, hogy oda is tudok figyelni.

Ha hús van, akkor mellé csak fél adag köretet eszek, vagy csinálok magamnak külön karfiol- vagy brokkolipürét. Ha tésztás étel, abból is kevesebbet eszek, de nem sokkal, általában belefér a keretembe.

Ha meg túl kalóriadús a vacsora (mint pl. tegnap, 2 hot-dog), akkor kompromisszumot kötök magammal, hogy lehet azt is, de akkor annyi kocogás, amennyi kalóriával túlléptem a keretem.

2018. júl. 19. 07:33
 5/5 anonim ***** válasza:
24%
Fogyókúrázó lányokat. Be kell őket panírozni, úgy a legfinomabbak. :D
2018. júl. 19. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!