Milyen köretet érdemes enni, rizsen felül?
Figyelt kérdés
2018. júl. 15. 18:45
1/7 anonim válasza:
A rizsre mar nem teszunk koretet. Ala sem.
2/7 anonim válasza:
Ez teljesen egyéni. Nekem pl. a rizs nem jó köret, bár néha beleszuszakolok pár dekát a napomba, egyes időszakokban pedig több is fér, végülis a fogyás tulajdonképpen nem azon múlik, hogy eszem-e egy halom rizst, csak van, akit általában gátol.
Tipikusan nyers zöldség vagy semmi a köretem, de ez nagyon ételfüggő, természetesen.
Ha gabonákra gondolsz, annyi jó van. Köles, gersli, zabgaluska és kismillió egyéb.
3/7 A kérdező kommentje:
1es, természetesen nem a rizs mellé gondoltam, hanem helyette, mert nem igazán szeretem, főleg nem annyira, hogy folyamat azt egyem.
2018. júl. 15. 19:19
4/7 anonim válasza:
Párolt zöldség pl brokkoli, karfiol, répa stb.
5/7 anonim válasza:
Saláták nagyon jók, nem kell rá öntet csak jó fajta fűszerek és isteni finom köret válik belőle.
6/7 anonim válasza:
Én ha nem rizst, akkor salátákat eszek, párolt zöldséget, zöldségpürét, édesburgonyát és néha gyümölcsöt is :)
7/7 anonim válasza:
Bulgur,köles,hajdina,vörös lencse,párolt zöldségek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!