Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 145kg vagyok hogyan fogyjak? 19/L

145kg vagyok hogyan fogyjak? 19/L

Figyelt kérdés

Szóval a sztori a szokásos csoki mánia már már függőség követi évente kb 10kg-t szedek fel és ez minden évben több és több.... 19 évesen elértem a 145kg-t nem akarok 150kg lenni mint más is én is 100000 féle diétát, étrendet kipróbáltam legutóbbi egyél minden másnap volt. Mint a többit is 2 hétig bírtam majd hanyagoltam mondván hogy minek nem látszik semmi... Majd jöttek a haveroktól páromtól kapott mondatok.."Legyél türelmesebb, tegyél rendet a fejedben."

Na most nekem a türelem a legrosszabb szó aza fajta ember vagyok akinek ha vérvétele van undorodik tőle féltőle és azonnal túl akar rajta lenni. Szóval én olyan vagyok Úristen legyen már vége. Különböző módszerekkel próbálom kompenzálni azt hogy el vagyok hízva 180cm vagyok nem vagyok szét folyva combos vagyok fűzőt használok comb leszorítót ami nap végén iszonyat nagy nyűg plusz egészségtelen nem mindennap használom csak ha olyan helyre megyek ahol sokan vannak pl szórakozó helyek stb. Amiből elegem lett:

-Csak fülhallgatóval tudok utcára menni mert szinte minden második ember beszól amitől még jobban falom a kedvenc csokijaimat, plusz egy hétig sírhatnékom van.

-Ha 45 percnél tovább állok egy helyben egésznap úgy fáj a talpam mint aki maratont futott ugyan akkor nincs bedurranva de nagyon fáj

- plusz a túlsúllyal járó betegségek.

Sokan mondták hogy jajj fogadd el magad oké de nem tudom elfogadni a cukorbetegséget rendellenességeket stb.

Egyenlőre mindenem rendben van jó a vérnyomásom, cukrom, vérképem meg úgy minden egyedül picit befele lépek de ez nagy részt combom miatt mivel össze ér de tudom ha tovább hízok borul mindenem és egyáltalán nem bírom a fájdalmat...

Elnézést hogy ilyen sokat írtam szerettem volna ha picit meg ismeritek a sztorimat és ne itéljetek azonnal tudom magamról hogy lusta vagyok meg minden negatívat nem visszhangot kérek hanem tanácsot vagy kinek mi vált be?

Dietetikussal való beszélgetés, étrend kialakítása? Vagy valamilyen diéta? Esetleg valamilyen fogyi kapszula?(sose használtam félek tőle mert nem tudom mit tartalmaznak)

Sportból mit és hogy,-annó orvosom azt mondta amikor 120kg voltam hogy ekkora súllyal veszélyes a futás meg az erős sportok...

Szeretnék változtatni és a bennem rejlő vékony lánynak is teret adni, plusz vásárlási mániámnak nem sírva jönni ki boltból hogy nincs 48as méret😊

Összesen 65kg-t akarok leadni, egyenlőre 10kg-nek is örülnék:D Emésztésem is rendbe van néha már túlságosan is....

Köszönöm mindenkinek aki tud segíteni és nem veszi poénra!😘

2018. júl. 16. 20:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

biztos, hogy nem normális méretezésű ruhából visel 48-ast, mert én a 90-emmel viselek 44/46-ost a normál méretezésűből... a normális 48-as lógna rajtam, a duci méretezésű 48-as pedig sátor lenne, szóval nem lekamuzni kell, hanem bele gondolni hányféle méretezés van :D

40-es farmert hordok emellett...de a kínai vászongatyákból a 6XL-es is kicsi :D

2018. júl. 18. 16:06
 22/25 A kérdező kommentje:

huhh nem számítottam ennyi válaszra, őszintén köszönöm mindenkinek a támogatást. Akit érdekel annak mondom. Képzeljétek sikerült találkozom egy nagyon cuki dietetikussal és személyi edzővel is ti motiváltatok hogy tényleg elmenjek nagyon köszönöm! Szuper "hamis csokis" étrendet sikerült kialakítani torna egyenlőre csak vízben lesz de nagyon várom már 😊 Előre kifizettem személyi edzőt és meg mondtam neki hogy ha feladom akkor ne adja vissza a pénzt úgy hogy szánalmas de muszáj valahogy tartanom magam kitartóbbnak kell lennem.

A ruhás témára a kötekedősöknek.

1. Rólam senki nem mondaná azt hogy 145kg vagyok akár milyen hihetetlen de 20-30kg-t simán letagadhatok mivel magas vagyok szerencsére nagyon nagyon jól elolszik semim se huris hasam most kezdene de ha kiegyenesedek semmi huri nincs. Combos segges melles vagyok... Plusz fűző miatt kell 48as ha nincs rajtam akkor 53-as kell. De én f&f-ből öltözőm legtöbbször iszonyatosan jó szabásúak a ruhák minden úgy áll ahogy azt szeretem nem szeretem ha feszül picit eláll plusz még hádában szoktam nagyon szuper ruhákat hordani:) De amúgy én örülnék a legeslegjobban ha hazudhatnék efelől, sőt világ legboldogabb emberre lennék ha ennyi dolgom lenne.

Köszönöm minden normálisnak, imádlak titeket 😘

2018. júl. 18. 23:29
 23/25 anonim válasza:
59%
Na, hogy megy?
2018. júl. 23. 15:46
 24/25 A kérdező kommentje:

Haliság, egész jól bírom mindenki aki segit nagyon kedves!

Eddig -40dkg de doki plusz személyi edző tanácsára nem fogom használni a mérleget hanem centit havonta. Ez a -40dkg semmi erőt nem adott aztán anyu kimért lisztből ennyit és mondta hogy nézzem meg emeljem meg na akkor motivációt kaptam. Persze nem lehet össze hasonlítani de nagyon sokat segített! Remélem elérhetem a célom és elég kitartó leszek hozzá.

2018. aug. 1. 18:23
 25/25 anonim ***** válasza:
Vajon miért lett letiltva a kérdező?🤔
2021. nov. 3. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!