Hogy fogyjak le gyorsan?
Ez a csávó azt állítja hogy a krumplidiétával napi 15-25 dekát le lehet adni:
https://www.youtube.com/watch?v=N812i6gaPKM
Főtt vagy sült krumpli, akár héjával együtt. De semmi ketchup, olyan verzió is van hogy só nélkül.
Több módszer is van: lehet 3 napig csak krumpli, de 4 napig a normál étrended. Lehet olyat hogy reggeli és ebéd krumpli, a vacsora bármi. A leghatásosabb viszont a csak krumpli.
Napi negyed kilóval se lesz meg a 10kg egy hónap alatt, de azért megközelíti.
Sehogysem
Ilyen kis súlyfeleslegnél még 5 kilót is necces egy hónap alatt leadni nem hogy 10-et. Legközelebb majd hamarabb találd ki hogy formába akarsz jönni. Amúgy nem vagy dagadt, max kicsit húsos
1. Ne egyél egy hónapig, vízzel és salakanyaggal lehet, hogy lemegy ennyi.
2. Keveset egyél (fehérje, zsír, némi zöldség) és naponta fuss le minimum egy maratont. Garantáltan lemegy a 10 kiló, szerintem még egy hónap se kell hozzá, ami jobb is, mert ha eseményre mész, akkor ne elnyúzott zombiként menj, hanem előtte térj vissza az életbe. Ez leginkább fikció ám, úgyse bírod.
A legjobb, ha életmódot váltasz, fogysz pár kilót és elfogadod, hogy a fogyáshoz idő kell.
Nem vagy dagadt, természetesen, ilyen számokkal. Némi felesleged van, még azt is elhiszem, hogy nemcsak pár kiló. Ha nagyon izomsorvadt vagy és rosszul oszlik el a háj, talán kövérnek is lehetsz nevezhető, ez egyénfüggő, de a dagadt, az más. Láttál már magyar nőket nagy tömegben? Olyanokat, akikből kétszer kiférnél és még mindig jócskán maradna? Nos, őket sem nevezem nagyon dagadtnak, mert én illedelmesebb vagyok, de az valahol ott kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!