Hogyan fogyjak le viszonylag gyorsan és tartósan?
Figyelt kérdés
155 cm és 56 kg vagyok. Fogynom kéne, legalább 50 kilóig leakarok menni, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. A neten már teljesen belekavarodtam a dolgokba (minden diétánál rengeteg az, aki azt mondja semmit sem ér és van akiknek bevált) fogalmam sincs melyik tábornak higgyek. Adnátok tippeket, amik nektek is használtak?2017. jan. 29. 16:46
1/3 A kérdező kommentje:
És mielőtt bárki kérdezné, 16 éves lány vagyok.
2017. jan. 29. 16:47
2/3 anonim válasza:
Gyorsan és még tartósan is ! Úgy sehogy...Úgy csak hízni lehet...
3/3 anonim válasza:
Az első valaszolonak igaza van
Lehet gyorsan de az tartós nem lesz
Egyébként meg ha lefogysz és idővel vissza allsz a régi kajakra vissza bízol valamennyit általában
Tehát életmódváltás kellene ,egész végig oda kellene figyelni az étkezésre nem csak akkor amikor a fogyasi időszakban vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!