Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 163 cm magas személynek...

163 cm magas személynek megfelel 64kg?

Figyelt kérdés

Nyár van így könnyebb számomra is a fogyás, mint iskola közben. 66,5kg-al kezdtem és már 64 kg-nál tartok ami azt hiszem jól megy(1,5 hét alatt). Még persze szeretnék leadni és lehet megállnék 60 kg-nál.

A zsír inkább a fenekemre, combomra megy így mondhatni olyan féle “Kylie Jenner alakom van”(csak hogy eltudjátok képzelni)

A 64kg itt kövérnek számít? Na és a 60kg?

16L

2018. jún. 28. 12:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

kezdődnek*

elnézést

2018. jún. 28. 13:54
 12/18 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Akkor ne aggódj ennyit. Nem is értem, hogy minek tetted fel a kérdést. Sportolsz, látod a tested, csak tisztában vagy vele mennyi zsír van rajtad, ami esetleg nem kéne.
2018. jún. 28. 14:12
 13/18 anonim ***** válasza:
20%

"A kövér az xxl-től kezdődik."

EZ NAGY TÉVEDÉS!!!

A z S-M a normál méret, a kövér már az L-nél kezdödik. Az XXL már a nagyon súlyosan elhízott valakit jelöli!

2018. jún. 28. 14:57
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Én 164 vagyok és 59 kg, randa soványnak látom magam, olyan vagyok mint egy vonal.
2018. jún. 28. 15:22
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

Ugyanekkora vagyok, és én 58-60kg-val voltam a legboldogabb=elégedettebb magammal és mindennel.

Pont okés,pláne,ha síelsz mellé.

2018. jún. 28. 15:38
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

Én 165cm vagyok. 57 kg. Kondizom heti 4x-5x. Van mellem, fenekem, lapos a hasam, vékony a derekam, de izmos vagyok.

64 kg már ronda lennék, ezt biztosan látom.

Te hogy nem tudod sportolóként megítélni a saját tested?

2018. jún. 28. 15:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia! Ugyanolyan magas vagyok mint te, bár nem éreztem magam teljesen okénak, de semmiképp sem voltam "kövér" 64 kilóval sem.

Én is elkezdtem "fogyózni", 60 kg-mal már igazából tök boldog tudtam lenni, nem éreztem magamon semmilyen túlsúlyt... pedig nem voltam/vagyok testépítő/nagyon izmos.

Ha egyszer már boldog vagy egy súllyal (és az az egészséges tartományon belül van)...ne menj tovább! :)

Felesleges.

/Mellékesen ezt megjegyzem, csak hogy lásd, miért ez a meggyőződésem: én nem álltam meg a 60-nál, most 43 vagyok, az életem egy pokol, és tudom, hogy most már sosem leszek elégedett. Szinte lehetetlennek látom, hogy valaha kijöjjek ebből...

Persze ezzel most nem ijesztgetni akarlak, nyilván ennek egyéb összetettebb lelki okai vannak, meg kell hozzá, hogy legyen valami hajlam/mélyebb kiváltó ok...de hiába gondolod, hogy "veled úgy se lesz ilyen"...nagyon könnyű belecsúszni egy evészavarba/testképzavarba bárkinek./

2018. jún. 28. 17:51
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2018. jún. 29. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!