Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Magas fehérje tartalmú ételek?

Magas fehérje tartalmú ételek?

Figyelt kérdés

A zsírbevitel mindig picit magasabb lesz, mire a fehérjebevitel megfelelő.

Tojásfehérjén kívül mit tudtok ajánlani, hogy a makrókon belül maradjak?

2018. jún. 7. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Zab, hajdina, köles, csirke, hal, cottage chees, túró, sajt, hüvelyesek, dió félék, quinoa, chia mag...
2018. jún. 7. 09:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Csirke, pulyka, hal, marha, túró, proteinturmix.
2018. jún. 7. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Jókat írtak előttem,én még annyival egészíteném ki,hogy semmi gond ha magasabb a zsírbevitel,akkor "spórolj" a szénhidráton,és ha a kalóriakereteden belül maradsz teljesen jó így is :)
2018. jún. 7. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is így járok állandóan. A fehérje+zsír mindig magasabb, szénhidrátból meg ehetnék még egy csomót. De általában nem teszem, mert kevés olyan étel van, ami kizárólag szénhidrát, cukrot önmagában meg nem fogok kanalazni. :)

Ha esetleg nagyon ügyelek a zsírra, akkor sovány tejterméket szoktam venni, sovány túrót, illetve nagy kedvenc a sovány tejpor.

2018. jún. 7. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz több zsírt, ott vannak a hüvelyesek, gabonák, zöldségek is, amik szénhidrátot hoznak nagy mennyiségben... No meg persze a sovány állati fehérjeforrások (sovány hús, sovány túró). Ez utóbbi vagy esetleg még szója, fehérjepor jöhet szóba akkor, ha a sok extra szénhidrát sem fér bele.

De leginkább tervezd meg jól a napodat, fehérjéből nem kell nagyon sok, bőven fér mellé szénhidrát és zsír a legkeményebb egészséges fogyáskor is...

2018. jún. 7. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!